Adina Halas, nerăbdătoare să-și ducă familia în America „Abia aștept să plec în Canada...”

#Exclusiv Click!

Adina Halas (42 de ani) a devenit travel vlogger de ceva timp și este din ce în ce mai mult o împătimită a călătoriilor.

A vizitat cele mai tari țări și destinații turistice, a fost de la Madeira până în Jamaica, însă Adina Halas nu a reușit până acum să ajungă niciodată în America. Dar se va întâmpla curând și cu un scop precis. Frumoasa vedetă și influenceriță și-a rezervat deja, în luna iulie, o vacanță binemeritată împreună cu familia ei, în Canada și în Statele Unite ale Americii.

„Abia aștept să plec în Canada, la nunta prietenei mele din liceu. Este cea mai bună prietenă a mea. A plecat acolo când era în clasa a zecea. Merg cu ai mei, vine și mama cu noi. Nunta este la jumătatea lunii iulie. Cu această ocazie voi trece și în State, nu am mai fost niciodată în America, culmea, așa că o să petrec și acolo câteva săptămâni de vacanță. O să vizităm New York, Washington și Ohio, câteva zile. Data viitoare sper să reușim să ajungem și la Los Angeles și Florida”, ne-a mărturisit, extrem de bucuroasă, Adina Halas.

Aniversare peste aniversare în familia Adinei Halas

După o escapadă romantică care a avut loc la sfârșitul lunii martie, de ziua soțului ei, Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu, despre care a povestit la un moment dat, într-un interviu, că au avut o întâlnire karmică.

13 ani de la nunta noastră superbă! 13 ani de când ne-am spus "Da" în fața ofițerului stării civile, într-o zi de vineri, 13 mai, la ora 13",  a specificat Adina Halas, în mediul online, în momentul aniversării.

Adina Halas și-a cunoscut soțul la sală, la ora de spinning și de atunci s-a lăsat cu fluturași în stomac.

Cu Lucian m-am cunoscut la sală, la ora de spinning, el era instructor și eu elevă, îi ținea locul unui coleg la a cărui clasă mergeam, eu de-abia mă apucasem de indoor cycling și fiind o clasă cu nivel foarte ridicat și foarte solicitant eram la clasa de începători. Și într-o zi a apărut Lucian să îi țină locul colegului care lipsea.

Mi-a plăcut din prima extrem de mult și eu nu prea credeam în chestiile astea cu dragoste la prima vedere și sunt destul de sceptică, adică poate să-ți placă cineva prima dată când îl vezi dar să simți așa un fior că te ia pe sus, mai greu. Și lucrul ăsta  s-a întâmplat și aveam să aflu ulterior că el mă remarcase înainte să ne vedem la această clasă. Mă remarcase în sală, mă văzuse și simțise același lucru, așa că noi până în ziua de astăzi, de 13 ani  ne contrazicem la modul  haios, care l-a atras pe care spre el”, ne-a povestit, la un moment dat, Adina Halas, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net