Adina Halas aniversează 13 ani de relație cu soțul ei, Lucian: „Eu nu prea credeam în chestiile astea cu dragoste la prima vedere”

#Exclusiv Click!

Adina Halas (43 de ani) are săptămâna aceasta un motiv întemeiat de sărbătoare.  Cunoscutul travel influencer sărbătorește 13 ani de relație cu soțul ei, Lucian Hugeanu.

Povestea lor de dragoste a evoluat repede și frumos și îi leagă, înainte de toate, faptul că împreună formează o adevărată echipă și se susțin reciproc în tot ceea ce fac. Împreună au un băiat de 12 ani, pe Serghei.

Cu Lucian m-am cunoscut la sală, la ora de spinning, el era instructor și eu elevă, îi ținea locul unui coleg la a cărui clasă mergeam, eu de-abia mă apucasem de indoor cycling și fiind o clasă cu nivel foarte ridicat și foarte solicitant eram la clasa de începători. Și într-o zi a apărut Lucian să îi țină locul colegului care lipsea. Mi-a plăcut din prima extrem de mult și eu nu prea credeam în chestiile astea cu dragoste la prima vedere și sunt destul de sceptică, adică poate să-ți placă cineva prima dată când îl vezi dar să simți așa un fior că te ia pe sus, mai greu. Și lucrul ăsta  s-a întâmplat și aveam să aflu ulterior că el mă remarcase înainte să ne vedem la această clasă. Mă remarcase în sală, mă văzuse și simțise același lucru, așa că noi până în ziua de astăzi, de 13 ani  ne contrazicem la modul  haios, care l-a atras pe care spre el”, ne-a povestit Adina Halas pentru Click!

Au trăit un an ca un roller coaster

S-au plăcut din prima iar relația lor s-a desfășurat pe repede înainte așa că au avut parte într-un an de foarte multe evenimente frumoase.

„Sunt 13 ani de relație și 12  și jumătate de căsătorie. Anul viitor în luna mai facem 13 ani de când  ne-am căsătorit, deci totul s-a întâmplat foarte rapid. Din momentul  în care ne-am văzut prima oară în scurt timp am început să comunicăm și în și mai scurt timp, cam la o lună și jumătate după ce ne-am văzut prima oară, am ieșit împreună și  de atunci am rămas împreună iar după încă o lună și jumătate urma să mă ceară de soție în noaptea de Revelion și eu să spun "Da"! Și în timp ce aveam pregătirile pentru nunta care urmă să vină în mai, în timpul pregătirilor, aveam rochia de nuntă comandată, totul  comandat, și am aflat că suntem și "însărcinați", așa că în acel an  a fost cererea în căsătorie la miezul nopții de Revelion, apoi pregătirile pentru nuntă,  vestea că sunt însărcinată, cununia civilă  și nunta propriu-zisă, copilul, ne-am și mutat într-un apartament nou, a venit și copilul, am făcut și botezul în noiembrie. Am avut un an mega plin, a fost  un roller coaster, ne-a plăcut foarte mult și dacă ar fi să mă întrebe cineva dacă mi-a fost teamă, uitându-mă în urmă, că totul s-a derulat atât de repede, aș zice că am avut noroc.  Noi am avut norocul să fim potriviți unul pentru celălalt, să avem aceleași scopuri, țeluri, să ne placă aceleași lucruri, suntem totuși și foarte diferiți la foarte multe chestii”, a mai adăugat Adina Halas care deși are un soț campion mondial la ciclism ea recunoaște că nu știe încă să meargă pe bicicletă.

 „Avem foarte multe lucruri care ne diferențiază”

„ Cea mai  simpatică chestie este că el este fost ciclist de performanță, campion, a fost campion național, campion balcanic, are o grămadă de titluri și de patalamale, este campion național în povestea cu ciclismul, are  școli de pregătire, a studiat în Statele Unite ale Americii, acolo are un Master, are un ciclu de pregătire în Elveția, deci la el este totul cu  cele două roți, iubește povestea asta de când se știe iar eu, nu știu să merg pe bicicletă. Deci asta mi se pare foarte tare! Avem foarte multe lucruri care ne diferențiază dar și foarte multe lucruri care ne apropie și la bază suntem cam la fel. Am constatat că și după ce a trecut nebunia de început suntem la fel de atrași unul de  celălalt și ne admirăm unul pe celălalt foarte mult, ne iubim, ne placem, ne placem ca persoane, ne respectăm.

Ce mi se pare cel mai frumos la o relație de lungă durată acum este  faptul că am învățat foarte repede cum este celălat, ce să faci, ce să nu faci, când să te retragi dacă  celălat este cu o energie mai joasă, cum să-l scoți din starea aia... Noi comunicăm foarte bine pe partea asta și  cred că pe termen lung asta ajută foarte bine o relație, să știi când să apeși pedala, să știi când să iei piciorul de pe accelerație, să comunici. Între noi nu au existat niciodată bătălii de orgolii, întotdeauna am discutat și am lăsat unul de la celălalt, a fost mai presus să ne punem pe primul loc unul pe celălalt, să ne înțelegem și să fim echipă și noi chiar suntem o echipă!”, ne-a mai mărturisit Adina Halas care este foarte fericită alături de soțul ei și de familia lor frumoasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net