#Exclusiv Click!

Anca Badiu își răsfață patrupedul regește! Uite ce mofturi îi face vedeta

11 decembrie 2023 14:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Începutul de an a fost unul îndoliat pentru Anca Badiu (43 de ani). Asta din cauză că patrupedul său pe care îl avea de 14 ani a murit din motive medicale. Însă, timpul a trecut, iar rănile din sufletul artistei încep să se cicatrizeze ușor – ușor, mai ales că acum are un alt cățeluș pe care îl adoră și îi face toate poftele.

„De Moș Nicolae, Pancino al meu a primit de la o prietenă o gecuță de iarnă să nu îi fie frig iar de la mine jucării să se joace plus că i-am cumpărat de mâncare pentru că i-am schimbat mâncarea.

Acuși face un anișor și este mare. Pe 5 ianuarie este ziua lui de naștere și o să îi fac o petrecere cu tort și mâncare pentru căței. Am prieteni care au căței și am să îi invitat la party cu tot cu ei. Noi o să mâncăm tort iar ei mâncare specifică pentru căței. O să le pregătesc ceva frumos”, a declarat Anca Badiu pentru Click!

Anca Badiu, supărare și suferință ascunsă

Vedeta ne-a mai mărturisit că își îngrijește cățelușul ca pe un copil, fix cum a făcut și cu patrupedul care a murit:

„Sunt supărată dintr-un singur lucru și anume că Pancino nu realizează că trebuie să își facă nevoile doar într-un singur loc. El își face nevoile toată casa. Așa că i-am comandat pampers special să poarte și îl schimb ca pe un bebeluș când este cazul. Îmi lipsește Bijou (cățelușa decedată – n.r) și îipovestesc lui Bijou de toate. M-am dus și cu Pancino la mormânt la Bijou”.

Click! spune

Anca Badiu a ajuns în atenția publicului în anul 2002 când reușea să ajungă cea de-a patra solistă a trupei Class. Pe atunci, vedeta o înlocuia pe Mihaela Florea.

Alături de trupa Class, Anca Badiu a cunoscut succesul, a lansat albumul „Într-o zi” care includea și piesele „Luna mi-a zâmbit”, dar și „Într-o zi”. Astfel că, din 2006, artista a ales să înceapă o carieră solo, iar în 2007 a lansat melodia „Nopți de dor”.

Mai multe