Sărbătoare mare în casa Ancăi Badiu: „Îi dedic ziua lui”

Petrecere mare, astăzi, în casa Ancăi Badiu (43 de ani). Copilașul său, așa cum îi place să își alinte patrupedul, împlinește opt luni. Contactată de Click!, în urmă cu puțin timp, fosta componentă de la trupa Class, ne-a dezvăluit ce mici surprize i-a pregătit micuțului Pancio.

„Sunt cu copilul meu astăzi, îi dedic ziua lui, pentru că este ziua sa de naștere. De când a murit Bijou, din ianuarie, Pancino este acum sufletul meu. Astăzi împlinește opt luni și este sărbătoare mare la noi în casă. O să îl duc astăzi afară, la plimbare, ne vom întâlni cu câțiva prieteni, care la rândul lor au cățeluși, și vom sta la aer, pentru că vremea este frumoasă.

O să îi cumpăr astăzi și mâncare umedă, pentru că merită, este o zi specială. M-am gândit ca și cadou să merg să îi cumpăr niște jucării: un iepuraș care stă într-o mașinuță specială și încă un porcușor de culoare roz pentru că mai are unul acasă și am văzut că îi place mult. Când îl trimit să îl aducă, de prin casă, repede se duce, ascultă comenzile. Însă, pe lângă faptul că îmi aduce foarte multe bucurii în casă, am o supărare foarte mare, și anume că trebuie să îi cumpăr pampers special, pentru că face prin casă. Pancino este cățeluș nu este ca Bijou, fetiță”, a declarat, Anca Badiu, pentru Click!

Bun de muncă

Anca Badiu ne-a mai dezvăluit și faptul că a mers cu micuțul Pancino și la diverse casting-uri pentru diferite spoturi publicitare:

„Pe copilașul meu îl cheamă Pancino care înseamnă <burtică> în italiană, dar eu îl mai alint și <mafiotul mocofan>. Mergem și la casting-uri pentru reclame. Era cât pe ce să facem două reclame, dar au ales altă rasă. El are o față foarte expresivă. Este perfect pentru așa ceva”.

Click! spune

Anca Badiu trecea, la începutul acestui an, prin momente destul de dificile. Asta pentru că cățelușa sa, Bijou, pe care o avea de 14 ani, a murit în urma unor problemele de sănătate. Dispariția sa, din acea perioadă, a făcut-o pe Anca să meargă la preot să ceară sprijin moral dar, în același timp, artista a apelat și la calmante pentru a se odihni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net