Anca Badiu și-a luat un alt cățeluș la trei luni de la decesul lui Bijou: „Îmi umple sufletul!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sufletul Ancăi Badiu (43 de ani) zâmbește din nou la mai bine de trei luni de la decesul cățelușei sale, Bijou, pe care o avea de 14 ani! Contactată de Click!, fosta componentă de la trupa Class ne-a dezvăluit că acum și-a cumpărat un nou patruped, tot aceeași rasă (chihuahua - n.r), de doar trei luni și jumătate, care îi umple sufletul de bucurie, de multe ori, în momentele dificile din viața sa.

Începutul lunii ianuarie, a acestui an, avea să fie cu momente de cumpănă pentru Anca Badiu. Cățelușa sa, Bijou, înceta din viață, în urma unor probleme de sănătate. Însă, iată că timpul a trecut și lucrurile s-au mai așezat pentru vedetă, deoarece acum are un nou patruped micuț în viața ei.

„În zilele de Paște o să merg în fiecare zi la Biserică. De ceva vreme mi-am cumpărat un cățeluș ce are trei luni și jumătate și seamănă perfect cu Bijou. Am zis că nu vreau să îl arăt nimănui că port doliu, după Bijou, dar nu m-am putut abține. Pancino este mic și dulce, e băiețel, e tare drăgălaț. Ieri am fost puțin plecată din București cu el și l-am îmbrăcat în hăinuțele lui Bijou, Doamne, știi cum arăta și semăna cu ea? Când a întors privirea, într-un moment, la mine, ziceam că este ea în carne și oase. Pancino simt cum îmi umple zilele acum”, a declarat Anca Badiu pentru Click!

Anca Badiu, cu gândul la Bijou

Chiar dacă acum nu mai este alături de patrupedul cu care a trăit sub același acoperiș timp de 14 ani, fosta componentă de la trupa Class are grijă de sufletul ei. 

„Acum lui Bijou i-am făcut o grădiniță cu flori, să fie frumos acolo la ea. Îmi este dor de ea, normal, nu o pot uita așa ușor. De Paște o să merg și o să îi aprind o lumânare. Eu am o candelă în casă care arde mereu și acolo mai pun lumânări aprinse pentru sufletul său. Acum sunt mult mai ok, mi-am schimbat și tratamentul de antidepresive. De la decesul lui Bijou am rămas cu un puls puternic în urechi și un vuiet în cap”, a conchis pentru Click! Anca Badiu.

Click! spune

Anca Badiu a ajuns în atenția publicului în anul 2002 când reușea să ajungă cea de-a patra solistă a trupei Class. Pe atunci, vedeta o înlocuia pe Mihaela Florea.

Alături de trupa Class, Anca Badiu a cunoscut succesul, a lansat albumul „Într-o zi” care includea și piesele „Luna mi-a zâmbit”, dar și „Într-o zi”. Astfel că, din 2006, artista a ales să înceapă o carieră solo, iar în 2007 a lansat melodia „Nopți de dor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net