Anca Badiu a tras o sperietură soră cu moartea! Vedeta și prietena sa au sunat la 112

#Exclusiv Click!

Anca Badiu (43 de ani), fosta componentă de la trupa Class, a plecat joia trecută la munte, împreună cu o prietenă și cu patrupedul său, Pancino, pentru a se relaxa, la aer curat. Însă, au tras o sperietură zdravănă cu moartea și au sunat imediat la 112, după ce au auzit cum mormăia un urs.

„M-am dus la munte săptămâna trecută, la Predeal, să facem câteva trasee împreună și să luăm aer curat. Pe drum ne-am întâlnit cu mai mulți câini, cred că erau vreo zece la număr, le-am dat să mănânce...totul bine până aici. Însă, la o bifurcație de drum am auzit cum mormăie un urs. M-am speriat atât de tare și eu și prietena mea încât am sunat 112 și a venit un salvamont și doi jandarmi să ne ajute.

Când au venit nu au găsit nimic doar se auzea cum mormăie ursul și cam atât. Speriate, i-am rugat să ne ia și pe noi până la bază, jos. A fost și Pancino (cățelușul Ancăi Badiu – n.r) care s-a simțit și ea foarte bine la fel ca noi. Eu zic că este un mafiot de oraș pentru că are picioare de fotbalist. Nu ai treabă, este ca și copilul meu”, a declarat Anca Badiu pentru Click!

Pancino și Bijou, sufletul său

La începutul acestui an, Anca Badiu trecea prin momente de cumpănă, cățelușa sa Bijou a încetat din viață, în urma unor probleme de sănătate, așa că locul său a fost ocupat la scurt timp de Panchino care acum îi luminează zilele cântăreței.

„De ceva vreme mi-am cumpărat un cățeluș ce are trei luni și jumătate și seamănă perfect cu Bijou. Am zis că nu vreau să îl arăt nimănui că port doliu, după Bijou, dar nu m-am putut abține. Pancino este mic și dulce, e băiețel, e tare drăgălaț. Ieri am fost puțin plecată din București cu el și l-am îmbrăcat în hăinuțele lui Bijou, Doamne, știi cum arăta și semăna cu ea? Când a întors privirea, într-un moment, la mine, ziceam că este ea în carne și oase. Pancino simt cum îmi umple zilele acum”, mărturisea Anca Badiu în urmă cu ceva timp pentru Click!

Click! spune

Anca Badiu a ajuns în atenția publicului în anul 2002 când reușea să ajungă cea de-a patra solistă a trupei Class. Pe atunci, vedeta o înlocuia pe Mihaela Florea. Alături de trupa Class, Anca Badiu a cunoscut succesul, a lansat albumul „Într-o zi” care includea și piesele „Luna mi-a zâmbit”, dar și „Într-o zi”. Astfel, din 2006, artista a ales să înceapă o carieră solo, iar în 2007 a lansat melodia „Nopți de dor”.

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net