Motivul pentru care Anca Badiu nu se mută cu iubitul: „Nu vreau să ...”

#Exclusiv Click!

Anca Badiu (43 de ani) este una dintre cele mai discrete artiste de la noi din țară! Vedeta a devenit cunoscută și apreciată de mulți români, datorită carierei sale din industria muzicii ușoare românești, însă mai nimeni nu știe nimic despre viața sa personală, deoarece șatena a preferat mereu să își trăiască relațiile de iubire, pe care le-a avut până acum, în taină. Contactată de Click!, simpatica cântăreață de muzică ușoară ne-a mărturisit că în prezent este un bărbat în viața sa, dar nu locuiesc împreună.

Anca Badiu ne-a explicat motivul pentru care nu dorește să se mute, sub același acoperiș, cu partenerul său de viață.

„Am pe cineva, dar nu locuim împreună. Nici nu vreau asta, m-am obișnuit așa cum sunt acum. Este foarte greu de la o anumită vârstă să începi o nouă relație, pentru că ți se formează anumite tabieturi și nu mai poți atât de ușor să te dai unul după celălalt. Dacă într-adevăr voi simți să stau cu cineva, o voi face, dar momentan suntem bine așa cum suntem. Eu sunt o persoană obsedată de curățenie și nu vreau să stau după nimeni să strâng. În ziua de astăzi femeia este modernă, este independentă, nu mai stă la mâna nimănui. Muncește, are banii ei și nu ajunge să depindă de bărbat sau să stea să facă curățenie sau la cratiță.

Deci, nu vreau să fiu înțeleasă greșit! Nu este ok să fii singur, dar nici să fii cu cineva și să fii prost acompaniată. De la o vârstă este complicat să mai găsești pe cineva, după 40 de ani mă refer, pentru că ai tabieturile tale și nu mai ai răbdare să crești într-o relație ca la 20 de ani”, a declarat, pentru Click!, Anca Badiu.

Anca Badiu, momente de cumpănă

La începutul acestui an, fosta componentă de la trupa Class, trece prin momente destul de dificile din cauză că patrupedul său, Bijou, pe care îl avea de aproape 14 ani, a fost răpus de probleme de sănătate și a murit! Așa că, de atunci, viața cântăreței s-a schimbat radical, din cauză că a ajuns să fie dependentă de antidepresive, chiar dacă și-a luat, la trei luni distanță, un alt patruped pe care îl adoră.

„Mă odihnesc acum. Sunt sub tratament și îmi vine să dorm mai tot timpul. În perioada aceasta am fost și la Biserică, m-am rugat, mi-am găsit liniștea sufletească, aș punea să zic așa. Vreau să duc noua cățelușă la dresaj pentru că până acum mi-a făcut prin toată casa, Bijou nu era așa, dar pot zice că mi-a umplut golul din inimă după ce Bijoulica mea a părăsit lumea celor vii”, a conchis pentru Click! Anca Badiu.

Click! spune

Anca Badiu a devenit cunoscută datorită vocii sale. Diva a intrat în atenția publicului în anul 2002 când devenea cea de-a patra solistă a trupei Class. Pe atunci, vedeta o înlocuia pe Mihaela Florea. Alături de această trupă, Anca Badiu a cunoscut succesul în industria muzicală. Astfel că, în 2006, cântăreața alegea să înceapă o carieră solo, iar în 2007 lansa melodia „Nopți de dor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net