#Exclusiv Click!

Anca Badiu și-a luat un alt cățeluș la trei luni de la decesul lui Bijou: „Îmi umple sufletul!”

12 aprilie 2023 9:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sufletul Ancăi Badiu (43 de ani) zâmbește din nou la mai bine de trei luni de la decesul cățelușei sale, Bijou, pe care o avea de 14 ani! Contactată de Click!, fosta componentă de la trupa Class ne-a dezvăluit că acum și-a cumpărat un nou patruped, tot aceeași rasă (chihuahua - n.r), de doar trei luni și jumătate, care îi umple sufletul de bucurie, de multe ori, în momentele dificile din viața sa.

Începutul lunii ianuarie, a acestui an, avea să fie cu momente de cumpănă pentru Anca Badiu. Cățelușa sa, Bijou, înceta din viață, în urma unor probleme de sănătate. Însă, iată că timpul a trecut și lucrurile s-au mai așezat pentru vedetă, deoarece acum are un nou patruped micuț în viața ei.

„În zilele de Paște o să merg în fiecare zi la Biserică. De ceva vreme mi-am cumpărat un cățeluș ce are trei luni și jumătate și seamănă perfect cu Bijou. Am zis că nu vreau să îl arăt nimănui că port doliu, după Bijou, dar nu m-am putut abține. Pancino este mic și dulce, e băiețel, e tare drăgălaț. Ieri am fost puțin plecată din București cu el și l-am îmbrăcat în hăinuțele lui Bijou, Doamne, știi cum arăta și semăna cu ea? Când a întors privirea, într-un moment, la mine, ziceam că este ea în carne și oase. Pancino simt cum îmi umple zilele acum”, a declarat Anca Badiu pentru Click!

Anca Badiu, cu gândul la Bijou

Chiar dacă acum nu mai este alături de patrupedul cu care a trăit sub același acoperiș timp de 14 ani, fosta componentă de la trupa Class are grijă de sufletul ei. 

„Acum lui Bijou i-am făcut o grădiniță cu flori, să fie frumos acolo la ea. Îmi este dor de ea, normal, nu o pot uita așa ușor. De Paște o să merg și o să îi aprind o lumânare. Eu am o candelă în casă care arde mereu și acolo mai pun lumânări aprinse pentru sufletul său. Acum sunt mult mai ok, mi-am schimbat și tratamentul de antidepresive. De la decesul lui Bijou am rămas cu un puls puternic în urechi și un vuiet în cap”, a conchis pentru Click! Anca Badiu.

Click! spune

Anca Badiu a ajuns în atenția publicului în anul 2002 când reușea să ajungă cea de-a patra solistă a trupei Class. Pe atunci, vedeta o înlocuia pe Mihaela Florea.

Alături de trupa Class, Anca Badiu a cunoscut succesul, a lansat albumul „Într-o zi” care includea și piesele „Luna mi-a zâmbit”, dar și „Într-o zi”. Astfel că, din 2006, artista a ales să înceapă o carieră solo, iar în 2007 a lansat melodia „Nopți de dor”.

Mai multe