Anca Pandrea, accident după o petrecere. Ce s-a întâmplat cu văduva lui Iurie Darie

31 ianuarie 2022 11:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anca Pandrea nu este ocolită de ghinioane de când a rămas singură, fără Iura al ei. Actorul s-a stins în 2012, iar de atunci, deși nu au fost căsătoriți, actrița nu și-a refăcut viața și îl plânge neîncetat pe cel care i-a fost logodnic. Zilele trecute, Anca Pandrea a ieșit din casă, la o petrecere, însă a fost la un pas să ajungă de la bal... la spital.

Zilele trecute, actrița din "Numai iubirea" a tras o sperietură zdravănă, după ce a participat la un eveniment. Anca Pandrea (75 de ani) s-a agitat, pentru că nu își mai găsea bijuteriile de la iubitul ei, regretatul Iurie Darie, un inel special la care ținea enorm, și a căzut în casă, lovindu-se în zona coastelor și la cap. "M-am speriat, pentru că am crezut că mi s-au furat bjuteriile, un inel special pe care îl aveam de la dragul meu Iura. Am fost invitată la un eveniment, la <Cafeneaua actorilor> din Tineretului, și am vrut să fiu frumoasă și elegantă. Le-am găsit, într-un final, dar m-am agitat foarte mult. Îmi era foarte rău și bine că nu mi-am spart capul. Acum, când vorbesc sau râd mă dor coastele și trebuie să mă odihnesc. Nu aș vrea să merg zilele acestea la spital", a povestit, pentru Click!, simpatică actrița Anca Pandrea.

Vedeta a fost foarte încântată de tinerii cu care s-a întâlnit la evenimentul la care a participat. "Dragoș Popa din Brașov este un tânăr inimos, pe care mi l-aș fi dorit nepot. Este foarte simpatic și îmi doresc să ne mai revedem, poate îi voi face o vizită la munte când se va mai încălzi. Eu nu prea ies din casă, însă de data aceasta, cu ocazia acestui eveniment, într-un loc dedicat actorilor, mi-am permis să ies, pentru că era plăcut afară. Mi-am luat cizmele cu toc și am mers însoțită de o prietenă foarte bună. Nu am stat mult, iar a două zi am pățit problemele despre care v-am spus deja", a mai povestit Anca Pandreaa.

Anca pandrea împlinește în curând 76 de ani

Actrița s-a născut pe 16 februarie 1946 în Făgăraș, România. După facultate a fost repartizată la Satu Mare, unde nu a vrut să meargă, însă în cele din urmă a ajuns acolo și a avut parte de cei mai frumoși ani ai săi. A jucat la Teatrul de Comedie din București, unde i-a avut ca parteneri pe Iurie Darie, Stela Popescu, Dem Rădulescu și alții. Împreună cu actorul Iurie Darie a înființat un teatru particular, intitulat “Incomod”, cu care au jucat cu succes comedia “Patru pe o canapea și valetul” de Marc Camoletti, în multe localități din țară și peste hotare, în Germania, Canada și SUA. A jucat în numeroase filme, printre care “Peripețiile unui om de afaceri”. Vedeta a trăit o intensă poveste de dragoste cu Iurie Darie, îndrăgitul actor care s-a stins din viață pe 9 noiembrie 2012.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe