Anca Serea, clipe de coșmar. A ajuns de urgență la spital cu trei dintre copiii ei: „Veștile nu sunt bune”

3 martie 2024 16:46   Vedete românești

Anca Serea, de urgență la spital. Cunoscuta prezentatoare TV a trecut prin momente dificile sâmbătă seară, când a fost nevoită să ajungă la o clinică privată din București, cu trei dintre cei șase copii pe care îi are cu Adi Sînă. Ce s-a întâmplat și care este starea de sănătate a micuților.

Una dintre cele mai cunoscute, dar și apreciate femei din industria televiziunii, Anca Serea, a ajuns de urgență la spital cu trei dintre dintre cei șase copii, Ava, Leah și Moise. Prezentatoarea TV și-a ținut fanii la curent prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde a dat detalii despre momentele prin care a trecut cu micuții ei.

„La spital cu Ava, Leah și Moise! Din păcate, veștile nu sunt bune…”, a fost primul mesaj publicat de Anca Serea, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory. Ulterior, vedeta a publicat un videoclip cu micuța Leah, în care le-a transmis fanilor:

Anca Serea: „S-a dovedit că ...”

„Bună dimi târzie! Am avut o noapte de pomină, care a început cu o vizită la Sanador, împreună cu Ava, Leah și Moise. Eu nu prea-s adepta mersului la doctor foarte des, însă inima imi spunea că ceva nu este în regulă cu Ava. O tuse urâțică și faptul că am găsit-o cu tricoul foarte umed m-au determinat să mergem la un consult de rutină”.

Într-un final, după multe ore petrecute și la Matei Balș, prezentatoarea TV a aflat că micuța Ava va trebui să stea acasă pentru o perioadă de 2 săptămâni: „Apoi, după multe ore de așteptat la Matei Balș, unde medicii au fost foarte precizi, s-a dovedit că Ava va trebui să stea în casă timp de 2 săptămâni. Repaus, hidratare și tratament!”, le-a mai spus aceasta urmăritorilor.

Vedeta a publicat un videoclip în care a spus ce au micuții

Anca Serea a dezvăluit ce au micuții și a ținut să le mulțumească specialiștilor: „Medicii s-au purtat exemplar și pe această cale vrem să le mulțumim. Din păcate, Moise are gripă, a fost testat. Leah nu are nimic, iar Ava a primit două diagnostice, unul dintre ele este pneumonie. Sperăm să se facă repede bine, știm că este un copil foarte rezistent, sportiv și care mănâncă super sănătos și deocamdată ne-am izolat”, a mai spus prezentatoarea TV, într-un videoclip publicat pe Instagram, la secțiunea InstaStory.  

Mai multe