Anca Serea i-a povestit lui Mihai Morar cum a reacționat după ce a rămas văduvă, cu doi copii! „Aveam momente când...”

23 februarie 2024 14:31   Vedete românești

Anca Serea (43 de ani) și soțul ei, Adi Sînă (46 de ani), au  fost invitații lui Mihai Morar la podcastul acestuia, „Fain&Simplu. Mamă a șase copii, vedeta a povestit de toate, inclusiv și-a reamintit unul dintre cele mai grele momente din viața ei, atunci când a rămas văduvă, la 29 de ani cu doi copii, după ce soțul ei, Filip Poplingher, s-a stins la doar 36 de ani în urma unei boli nemiloase.

Serea a povestit și despre actuala ei căsnicie și relație cu Adi Sînă. Acest episod este un manifest pentru relații. Descoperă istoria unei iubiri care a avut capacitatea să salveze, să vindece, să confere sens și putere interioară în cele mai grele momente ale vieții. După 13 ani de relație și 6 copii, cuplul Anca Serea&Adi Sînă au dezvăluit la Fain&Simplu ce se află în spatele unei povești de dragoste autentice.

Extrem de emoționată și cu ochii în lacrimi, Anca Serea a avut puterea să povestească despre cel mai negru episod din viața ei. La 29 de ani, a rămas văduvă, cu doi copii, David care are acum 21 de ani și Sarah, fiica ei cea mare, de 16 ani! Fostei prezentatoare TV nu i-a fost deloc ușor să depășească acest moment.

Aveam momente când pur și simplu mă închideam într-un dressing și nu reaușeam să mă mai reculeg, să-mi revin! Sunt momente și momente! Sunt momente în care cazi într-un întuneric profund și nu mai vezi niciun fel de lumină, dar cumva știam că pentru ei și apoi pentru mine, viață trebuie să meargă într-un sens! Sau să îi dau eu un sens! Noi, oamenii, în general, avem niște resurse în noi pe care la un moment dat, cumva, reușim să le accesăm. Asta a fost scăparea mea și salvarea mea. Că nu credeam că o să mai existe o mare iubire! Durerea nu dispare în esență niciodată, dar luptăm cu ea, învățăm să o gestionăm cumva!”, i-a mărturisit Anca Serea lui Mihai Morar.

„Cred că am fost foarte norocoasă”

Cum a întâlnit Anca Serea o ,,mare dragoste” atunci când se aștepta cel mai puțin, cum a devenit aceasta ,,marea ei salvare”, și, nu în ultimul rând, cum a cucerit-o Adi Sînă pe una dintre cele mai frumoase femei din România?

Vedeta i-a spus totul lui Mihai Morar, sub privirile galeșe ale soțului ei, artistul Adi Sînă.

 „S-a întâmplat chiar pe nepusă masă, eram foarte nepregătită și nu aș fi zis niciodată că o să găsesc o altfel de iubire după un timp relativ scurt dar cred că am fost foarte norocoasă, cred că am fost norocoși cu toții. Adi a fost un fel de salvare pentru mine. Mi-a fost extrem de greu! Pur și simplu s-a întâmplat, a fost o întâmplare frumoasă, de care m-am agățat cumva! Am fost norocoși cu toții! Și eu și copiii!”, i s-a confesat Anca Serea lui Mihai Morar.

Cum a cucerit-o Adi Sînă pe Anca Serea

Cumva a fost dragoste la prima vedere între cei doi soți, cel puțin din partea Ancăi Serea care atunci când l-a îmbrățișat pentru prima oară pe Adi Sînă a simțit că el este alesul.

Adi m-a cucerit cu o îmbrățișare! Nici nu știu dacă el știe! Ne-am întâlnit din întâmplare în trafic, cred că eram pe Calea Victoriei, dacă îmi aduc aminte bine, cred că vorbeam la telefon. Mi-a zis, oprește un pic! Eu aveam o sensibilitate, o povară mare pe umeri, nu eram un om complet. Am coborât, el era în fața mea, eu nu știu să parchez mașina niciodată, m-a apostrofat drăguț și m-a luat în brațe. A fost o îmbrățișare care pentru mine a însemnat enorm! Am simțit altceva în momentul ăla. A fost un moment important pentru mine. Am zis omul ăla are ceva!”, își amintește Anca Serea cum a început povestea ei de dragoste cu Adi Sînă.

Mai multe