#Exclusiv Click!

Anca Serea, probleme de sănătate! Se va opera săptămâna viitoare! „Nu mi-aș fi dorit...”

6 octombrie 2023 10:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anca Serea are, din nou, probleme mari de sănătate. După mai multe investigații medicale și tratamente, medicii au anunțat-o că săptămâna viitoare va suferi o intervenție chirugicală.

Probleme noi de sănătate pentru Anca Serea (42 de ani). Vedeta s-a trezit, duminica trecută, cu dureri atroce la abdomen. După o săptămână de investigații și tratamente complexe, efectuate la o clinică privată din Capitală, medicii i-au dat Ancăi o veste deloc îmbucurătoare: va trebui să se opereze la apendice, chiar săptămâna viitoare.

Anca Serea: „Am apendicele inflamat genetic”

Am apendicele inflamat genetic. Urmează ceva ce nu mi-aș fi dorit: operația. Săptămâna viitoare voi face acestă intervenție. Am ceva emoții, dar sunt sigură că totul va fi bine. Azi îmi spune doctorul data exactă în funcție de programări”, a declarat Anca Serea, în exclusivitate pentru Click!

Vedeta a transmis și un mesaj pe rețele de socializare, îndemnând pe toată lumea să meargă la medic la primele semnale în neregulă ale corpului.

„Am trecut printr-o mare spaimă”

Nu degeaba se spune că sănătatea este mai bună decât toate. Am trecut printr-o mare spaimă zilele trecute, când, duminica dimineața, în urma unor dureri abdominale mari am ajuns la spital cu suspiciune de apendicită și m-am aflat doar la un pas de operație…

După consult, ecografie și CT, slavă Domnului, diagnosticul a fost confirmat rapid și am fost externată cu acordul meu, iar, în prezent, sunt monitorizată de către medici și urmez un tratament.

Am scris aceasta postare pentru a vă atrage atenția să mergeți la medic ori de câte ori corpul vă transmite că ceva nu este în regulă!”, a fost mesajul vedetei, pentru fanii ei de pe Instagram.

Diagnosticată cu anemie severă

Problemele de sănătate n-au ocolit-o deloc, în ultima vreme, pe Anca Serea. Aceasta a acuzat, în repetate rânduri, stări de leșin, în urma cărora a fost transportată la spital și pusă pe tratament cu perfuzii, întrucât se confrunta cu o anemie severă. La începutul vacanței de vară, atât ea, cât și copiii au avut o infecție oculară.

Am făcut o infecție urâtă la ochi. Și eu, și copiii avem ochii roșii! E îngrozitor! Sarah e mai grav, ea s-a trezit cu ochii lipiți, nu putea să-i mai deschidă! Suntem pe tratament toți!

Toți copiii au luat de la unul la altul. A circulat în familie! Poate să fie și de la curent, de la filtrele de aer condiționat care nu au fost curățate, ori din mașină. A fost un microb care ne-a bântuit pe toți!”, ne-a povestit, îngrijorată, Anca Serea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe