Anca Serea suferă de o boală care îi dă viața complet peste cap!

21 iunie 2022 12:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are 41 de ani și nu își poate învinge nicicum teama de a zbura cu avionul. Acesta este și motivul pentru care atunci când a fost recent cu copiii la Disneyland, Anca Serea a preferat să circule cu trenul din Austria în Germania și apoi în Franța. Și pentru că acum a venit din nou vacanță, de această dată, cea de vară, mai lungă, vedeta, mamă a șase copii, le-a făcut acestora un program care îi va ține ocupați.

De ce nu își poate învinge deloc Anca Serea frica de avion? Vedeta nu mai vrea să riște deloc!

„A fost foarte frumos în vacanță la Disneyland, am ales trenul ca mijloc de transport și o să mai mergem acolo tot cu trenul!”, ne-a mărturisit Anca Serea, care are o teamă inexplicabilă de zborul cu avionul.

„Am ajuns la o vârstă la care nu mai vreau să fac niciun fel de lucru din obligație. E un efort prea mare pentru mine să merg cu avionul!”, a mai spus soția lui Adi Sînă.

A fost un moment în care vedeta a mers cu avionul, anume când a fost în State cu soțul și familia, însă întregul moment a fost unul plin de tensiune. Puteți viziona în clipul postat chiar de Anca Serea pe contul de Youtube.

Mai citește și: Anca Serea se luptă cu stările de anxietate de fiecare dată când pleacă în vacanță «Știu că trebuie să-mi înving frica»

Are familie numeroasă și este foarte organizată atunci când vine vorba despre programul copiilor săi, așa că Anca Serea le-a pregătit deja  un program frumos, plin de activități celor 5 copii pe care îi are acum acasă.

 „Sara a avut Evaluarea națională, ea oricum a intrat și a fost acceptată la Liceul Nicolae Tonitza, unde și-a dorit foarte mult să ajungă, a muncit foarte mult. E un copil foarte bun! Și le-am programat  împreună cu Adrian tot felul de activități pentru vara asta, vor face lecții de fotbal, au fost în niște excursii, pe ei i-am pus să își aleagă ce activități își doresc. 

Vor mai merge într-o tabără undeva în Moldova, vor face cursuri de limba engleză, mai facem vacanțe cu familia și cam atât. Nu vrem să îi aglomeram exagerat ci vrem să se bucure de această vacanță!”, ne-a mai declarat pentru Click!, Anca Serea.

Anca Serea, despre David, fiul cel mare: “Nu prea îi mai place în România”

Cât despre fiul ei cel mare, David, care studiază în Olanda și are deja 19 ani, Anca Serea ne-a mărturisit că acesta va veni și el curând în țară, pentru a-și petrece o parte din vacanță alături de familia lui.

„David o să vină și el acasă, mai are de lucrat puțin pentru că are două restanțe, mai devreme am vorbit cu el, de aici, de la eveniment. E bine, e fericit, nu prea îi mai place în România dar vine de dragul nostru, s-a adaptat foarte bine acolo!”, a mai completat vedeta.

Adi Sînă își apreciază soția, pe Anca Serea

Anca Serea este foarte apreciată de către soțul ei, Adi Sînă, care îi laudă meritele de mamă și soție completă.

Ce spune Adi Sînă despre frumoasa lui soție, cum face față Anca Serea programului zilnic încărcat? „Ea le face pe toate și i se potrivește foarte bine statutul de mamă eroină! Chiar le face pe toate! Sper să avem mai mult timp pentru noi, avem amândoi programul destul de încărcat”, a spus artistul, mândru de faptul că are o soție descurcăreață.

De ce nu s-au mutat Anca Serea și Adi Sînă în casă nouă?

"Eu îmi doresc foarte mult, Adrian nu își dorește atât de mult dar dezbatem acest  subiect. O să ne mutăm în curând, deocamdată e puțIn complicat să facem mutarea din cauza chestiunilor legate de organizare. Trebuie să ne facem curaj!”, a spus Anca Serea. “Noi ne mutăm o dată la câțiva ani ca să nu ne plictisim!”, a glumit Adi Sînă.

După patru ani de relație, Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit civil în luna noiembrie a anului 2015. Se pare că la începutul relației lor, Anca Serea nu s-a lăsat prea ușor cucerită de Adi Sînă. Cei doi au acum patru copii împreună: Leah, Moise, Ava și Noah. Cu primul său soț, omul de afaceri Filip Poplingher, care a fost răpus de o boală cruntă în 2010, leucemie, Anca Serea are doi copii, pe David și pe Sara. Anca Serea a fost mamă tânără. Ea l-a născut pe fiul ei David, primul său copil, pe când avea 21 de ani.

Mai multe din click.ro