Andra Volos, pe lux și opulență la botez și cununia civilă. A purtat 4 ținute, dar una dintre ele a costat o avere: „A fost doar o rochie pentru trenă”

25 iulie 2024 8:32   Vedete românești

Andra Volos a arătat spectaculos alături de Lele, la botezul fiicei lor și la cununia civilă. Influencerița a scos bani grei din buzunar pentru cele 4 rochii pe care le-a purtat. Chiar ea a dezvăluit că una dintre ținute a avut un preț exorbitant, lucru pe care nu orice femeie și l-ar putea permite.

Andra Volos a plătit 5.000 de euro pentru o singură rochie

Ieri a fost o zi specială pentru Lele și Andra Volos. Cei doi și-au botezat fiica și au devenit oficial soț și soție. Vedeta a știut exact ce trebuie să facă pentru a străluci la eveniment, astfel că a purtat câteva ținute care au avantajat-o perfect.

Partenera manelistului a atras toate privirile, în timp ce acesta s-a etalat mândru la brațul soției sale. Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a îmbrăcat 4 ținute, iar cu una dintre ele a făcut furori la cununia civilă. Prețul ei ajunge undeva la 5.000 de euro și nici celelalte nu costă deloc puțin.

”Una dintre ele, sunt patru. Asta a fost doar o rochie pentru trenă, atât. Doar rochia aceasta ar fi în jur de 5.000 euro, doar aceasta”, a mărturisit Andra Volos pentru Spynews.

„Am plâns în biserică”

De asemenea, Andra Volos a mărturisit că ea a fost cea care s-a ocupat de organizarea botezului și a cununiei civile. Vedeta a fost ajutată și de nașa ei, însă și Lele a contribuit atunci când a avut timp. Influencerița spune că a avut mari emoții atunci când a văzut-o pe micuța Kim botezată, dar a trăit intens și momentul în care a spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă.

”Încă am emoții. Frumos, foarte frumos (n.r. la botez). Am plâns în biserică, deși nașa a plâns mult mai mult decât mine. A crezut că e mai tare și uite că i-am descoperit sentimentele intense și ne-am abținut și la cununie și la botez. A fost foarte cuminte (n.r. fiica ei). Mă așteptam, ea de fire e cuminte, ascultătoare, nu am avut probleme cu ea. S-a uitat la toate pozele, ea s-a născut pentru a poza”, a mai spus Andra Volos pentru sursa citată.

Mai multe