Andra Volos, apariție incendiară. Cum s-a filmat fosta concurentă de la «Puterea Dragostei»

Un filmuleț postat pe rețelele sociale o arată pe Andra Volos total diferită. Cum arată fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Andra Volos
Andra Volos

Andra Volos este una dinte cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei. Aceasta, chiar dacă s-a retras din cadrul show-ului, încă este în atenția fanilor.

Recent, vedeta a postat un filmulet pe rețelele sociale ce i-a uimit pe cei ce o urmăresc. Se pare că fosta concurentă a iubitei emisiuni, a decis să-și facă o schimbare de loc. În filmulețul postat, vedeta apare îmbrăcată extrem de sexy, cu sânii la vedere, însă nu acest aspect a atras atenția fanilor. Lucrul care i-a mirat pe aceștia a fost schimbarea de look, vedeta apărând cu părul blond.

Citește și Andra, lăudată la scenă deschisă de cel mai în vogă solist de muzică latino 

image

Brunet vs blond

Andra și-a obișnuit fanii cu aceeași infățisare pe care o avea și în casa iubirii. Tânăra avea un păr lung, drept și brunet. În această postare, însă, vedeta era schimbată total. Andra s-a filmat în timp ce își întreba fanii ce părere au despre noua înfățisare. Clipul a strâns mii de reacții și zeci de comentarii.

Citește și Interpretări live de excepție marca Damian Drăghici, Theo Rose, Andra, Delia și Gina Matache, cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Andra și operațiile estetice

Andra s-a lăsat de câteva ori pe mâna medicilor esteticieni care au transformat-o radical.

Dacă analizăm pozele postate de Andra Volos înainte de aceste intervenţii, observăm modificările pe care a ales să și le facă șatena de-a lungul timpului.

Nasul era, înainte de operația de rinoplastie, puțin mai proeminent, observăm și intervenția de la nivelul buzelor, pomeții nu erau atât de pronunțați, iar bustul nu era atât de mare, conform kfetele.ro.

Puterea dragostei a fost varianta românească a reality-show-ului bazat pe formatul internațional „Power of Love”. În România emisiunea a debutat pe 19 noiembrie 2018 și este difuzată pe Kanal D. Primele două sezoane au fost prezentate de Andreea Mantea, iar sezoanele 3 si 4, prezentate de Cristina-Mihaela Dorobanțu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net