Andreea Esca, imagine de colecție cu tatăl său. Acum e clar de la cine moștenește zâmbetul! Foto

19 august 2024 12:49   Vedete românești

Zâmbetul Andreei Esca a rămas același. Poate fi considerat marcă personală a vedetei Tv. Puțini știu, însă că acesta este moștenit chiar de la tatăl său. De la părinți, știrista nu a moștenit doar trăsăturile fizice, ci și valorile și principiile care au ghidat-o în viață și carieră.

Care este relația Andreei Esca cu mama ei 

Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro Tv are o relație extrem de apropiată cu mama ei. Andreea Esca a spus că aceasta a fost aceea care a știut mai multe despre ce se întâmplă cu ea, decât tatăl său. „Tata afla întotdeauna despre mine doar un sfert din câte știa mama”, a declarat vedeta.

„Pentru mine a fost și este mama perfectă. M-a ghidat, susținut, încurajat, impulsionat, criticat, felicitat, răsfățat, certat, aprobat, dezaprobat. A făcut lecțiile cu mine, m-a dus la meditații, la sport, la petreceri, la teatru, la film, la examene, îmi verifica ghiozdanul și în liceu", spune Andreea Esca.

Cine este mama Andreei Esca 

Lucica Esca, o doamnă elegantă și cu un zâmbet cald, și-a dedicat întreaga viață îngrijirii pacienților bolnavi de cancer, lucrând ca asistentă medicală la Institutul Oncologic Fundeni din București. Profesionalismul și devotamentul cu care și-a exercitat meseria au fost transmise și fiicei sale, Andreea Esca, și care este cunoscută pentru dedicația și profesionalismul său. 

Vedeta a moștenit valorile și frumusețea de la părinții săi

Frumoasa știristă este copia fidelă a mamei. A moștenit de la aceasta cele mai frumoase trăsături. Ochii expresivi, zâmbetul larg, chipul mereu luminos și atitudinea pozitivă și plină de încredere. Andreea Esca ține legatura cu fanii săi pe pagina personală de Facebook, unde posteaza adesea fotografii.

Andreea Esca este foarte atașată de părinții săi, de la care a moștenit nu doar trăsăturile fizice, ci și valorile și principiile care au ghidat-o în viață și carieră. Cât despre caracteristicile fizice, puțini știu că vedeta a moștenit zâmbetul chiar de la tatăl săut. 

Mai multe