Andreea Ibacka, cerută de soție de un turc. Cabral a înnebunit! Ce a putut să-i facă bărbatului?

23 octombrie 2023 9:08   Vedete românești

Cabral este un bărbat gelos! Prezentatorul de la Pro TV a reacționat dur, atunci când un cetățean turc i-a cerut nevasta în căsătorie, pe Internet! Ce a putut să-i facă bărbatului?!

Cabral (46 de ani) și Andreea Ibacka (38 de ani) au o relație solidă de 15 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. În iunie anul acesta, au aniversat 12 ani de căsnicie. Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Namiko și Tiago, în vârstă de 4 și, respectiv, 2 ani.

Cabral: „Domnul Mehmet s-a pus cu mesaje pe Andreea”

Cei doi nu mai au secrete în cuplu, însă Cabral este și acum un bărbat gelos. Zilele trecute, prezentatorul de la Pro Tv a descoperit stupefiat că soția sa a fost cerută în căsătorie, pe Internet, de un cetățean turc, care o invita în Antalya.

Te invit în orașul Antalya. Vreau să te cunosc. Căsătorește-te cu mine, Andreea. Ok”, i-a scris bărbatul Andreei Ibacka, pe Facebook.

Cabral nu s-a putut abține și a început să corespondeze cu pretendentul la inima soției sale.

Domnul Mehmet s-a pus cu mesaje pe Andreea… dar surpriză!”, a dezvăluit Cabral, pe contul lui de socializare.

Cabral i-a dat omului, pur și simplu, lovitura de grație, atunci când i-a trimis acestuia, ca răspuns la cererea în căsătorie, o poză cu el.

Reacția lui Cabral a adunat peste 26.000 de aprecieri și aproximativ 800 de comentarii în mediul online, devenind în scurt timp virală.

Socrii nu l-a plăcut pe Cabral deloc! „Și-au făcut cruce cu limba”

Andreea și Cabral Ibacka s-au căsătorit în 2011, după trei ani de relație. La început, cei doi soți se întâlneau în apartamentul „de burlac” al prezentatorului TV.

Cabral a dezvăluit că, la prima lor întâlnire, socrii săi nu au fost deloc încântați de alegerea fiicei lor.

Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului, și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă… Dragoste. La prima vedere. Clar”, a spus Cabral, potrivit Viva.

Mai multe