Cabral, mărturisiri despre relația cu tatăl biologic: „Nu știam că-mi lipsește ceva”

Astăzi este un bărbat fericit și de succes, însă trecutul lui a fost umbrit de un eveniment care i-a marcat viața: tatăl lui l-a părăsit și a plecat în Congo, la doar câteva săptămâni după ce el a venit pe lume. Ce relație are acum Cabral cu părintele lui biologic, rămâne să descoperiți în rândurile de mai jos.

Cabral Ibacka / foto: Social media
Cabral Ibacka / foto: Social media

În cadrul celui mai recent interviu pe care l-a oferit, Cabral a mărturisit că vorbește rar cu tatăl lui, semn că relația lor nu este deloc una apropiată: „Nu prea vorbim. De altfel… ce să fie de vorbit?”, a mărturisit prezentatorul de televiziune, potrivit viva.ro.  

 Cabral: „A venit Mircea. Și a fost bine”

Lipsa tatălui biologic a fost suplinită de către Mircea Bondea, practicant de arte marțiale. Are un respect absolut atât pentru mama lui, cât și pentru Mircea, astfel că nu se sfiește să recunoască acest lucru ori de câte ori are ocazia. 

„Mama e o zăpăcită, chiar și la vârsta asta. Buzoianca e pusă pe miștouri și-acum, dar da,că i-ai ieșit din cuvânt… să te ții bine, că nu-i tace gura nici când doarme! Știu sigur că i-a fost greu, doar că nu s-a văitat niciodată. Nu am auzit-o plângându-se, a mers înainte fără să clipească. Mie nu mi-a fost așa greu, cred, pentru că nu știam că-mi lipsește ceva… apoi a venit Mircea. Și a fost bine.”

„Mircea reușește să-mi fie un tată mai bun”

Cabral recunoaște faptul că Mircea a reușit să-i fie un tată adevărat atât lui, cât și surorii lui. I-a ajutat extrem de mult să-și dea seama de lucrurile pe care le vrea în viață.

„Mircea a reușit și reușește în continuare să-mi fie mie un tată mai bun decât cred că reușesc eu uneori să le fiu copiilor mei. De 21 de ani sunt și eu părinte și-mi dau seama cât de greu este, de fapt, să crești un alt om. El a reușit să ne facă, pe mine și pe sormea, să înțelegem ce avem de făcut în viață ca să fim bine. E foarte mișto al nostru.”, a încheiat Cabral. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net