Andreea Ibacka, de nerecunoscut! Cabral a rămas mut de uimire când a văzut-o

21 septembrie 2024 16:30   Vedete românești

Andreea Ibacka a bifat o nouă schimbare de look, prin care și-a surprins nu doar soțul, ci și fanii de pe Instagram. Actrița și-a luat inima în dinți și a renunțat la culoarea blond a părului, care a consacrat-o încă de la începutul carierei sale. Cum a reacționat, însă, Cabral atunci când a văzut noul look al soției sale? 

Frumoasa actriță este un exemplu pentru tinerele care se îngrijesc atât de frumusețea lor exterioară, cât și de cea interioară. Ori de câte ori are ocazia și face noi schimbări ce țin de aspectul său, Andreea Ibacka le împărtășește cu fanii din social media. 

Andreea Ibacka a renunțat la părul blond

Recent, soția lui Cabral Ibacka a postat mai multe fotografii în care apare cu părul într-o altă nuanță: șaten. Ea a scris în descriere faptul că prezentatorul TV a fost surprins de schimbarea ei și a întrebat-o motivul care a determinat-o să facă acest pas. 

Cu toate acestea, Andreea Ibacka s-a convins că nu a luat decizia corectă și a decis să revină la șuvițe mai deschise. 

„M-a întrebat și soțul: De ce te-ai vopsit șaten? Simțeam nevoia de o schimbare, zi mersi că m-am vopsit!”

După lungi insistențe, fetele mele magice (responsabile cu cel mai superbisim blond) mi-au făcut moftul, măcar să scape de gura mea. De 8 zile sunt șatenă… după o viață de blond. Și fiindcă au avut dreptate și deja m-am programat pentru șuvițe mai deschise, las pozele acestea aici drept dovadă. Sau amintire, mă rog.” - a scris Andreea Ibacka, în postarea de pe Facebook, în dreptul imaginilor cu părul ei șaten.  

Cum reușește să își mențină silueta 

Vedeta consideră că importantă nu este doar frumusețea exterioară, ci și cea interioară. Întrebată în nenumărate rânduri cum a reușit o viață întreagă să se mențină într-o formă fizică de apreciat, Andreea a mărturisit că datorită metabolismului accelerat, dar și al alimentației și sportului reușește să nu aibă probleme cu kilogramele în plus. 

„În mare măsură e meritul metabolismului meu. Altfel, programul și responsabilitățile nu-mi permit să stau locului, sunt tot timpul în mișcare. Chiar și noaptea, mai dansez cu fii-miu în brațe în speranța să-l readorm. Stânga unu, dreapta doi, dormi Tiago pe la noi, măi, șaidililililida! Nici excese nu prea fac. Tot din pricina programului ajung să țin fără să-mi propun fasting câte 12 – 16 ore. (…) Ciocolata este viciul alimentar la care nu pot renunța. Opun rezistență cât pot, să știi! Cheia e să nu o cumpăr. Că dacă e în casă…”, a dezvăluit Andreea Ibacka pentru Fanatik

Mai multe