Andreea și Cabral Ibacka au decis să își vândă casa de la mare. Ce planuri de viitor au aceștia

Andreea și Cabral Ibacka au luat decizia de a-și vinde casa pe care o dețin la malul mării. Anunțul a fost făcut chiar de actriță, prin intermediul unei postări pe Facebook.

image

Probabil unul dintre cele mai mari dorințe pe care iubitorii de litoral le au este să dețină propria casă undeva în apropierea Mării Negre. Pentru Cabral și Andreea Ibacka visul s-a materializat, însă acum cei doi și-au regândit decizia. 

Andreea Ibacka: „Planurile s-au mai actualizat”

Prin postarea de pe Facebook, Andreea Ibacka a anunțat faptul că locuința de la malul mării este pusă la vânzare. Unul dintre motivele principale este faptul că familia s-a mărit și acum planurile lor sunt cu totul și cu totul altele. Vedeta a oferit toate detaliile pentru cei interesați. 

„SE VINDE!

În ultimii ani am avut cea mai frumoasă casă de la malul mării. Cu o magie aparte a locului, pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute de când am văzut-o.

Un apartament în MAMAIA NORD, situat fix lângă plajă, amenajat într-un stil care te conduce direct în vacanță.

O investiție bună sau un cămin atât de primitor, încât noi am venit şi iarna şi vara şi ne-am simțit la fel de bine.

Foarte aproape de bloc sunt multe spații comerciale, restaurante, distracții pentru copii deschise tot timpul anului.

Și fiindcă familia noastră s-a mărit între timp, iar planurile s-au mai actualizat, ne pregătim să ne luăm rămas bun de la acest cuibușor. Să îl predăm complet mobilat şi utilat unei alte familii care să se bucure de briza mării şi de muzica valurilor. Poate chiar din acest sezon, totul este pregătit.

Recapitulând, avem living și bucătărie deschisă, 1 dormitor, 1 baie, hol, 1 terasă cu vedere la mare, suprafață totală 60 mp utili. Capacitate de cazare: 4 persoane. Imobil din 2019, etajul 3 din 5, în bloc cu lift.” - a scris Andreea Ibacka, pe Facebook. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
ce s a ales de fapt de prima prezentatoare de la tvr webp
Banner Romania
image
actualitate.net
image
actualitate.net