Andreea Marin, îmbrăcată în rochie albă: «Sub pleoapele mele își face loc o altă lume»

13 ianuarie 2022 15:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin (47 de ani) s-a pozat îmbrăcată într-o rochie albă și a publicat un mesaj motivațional, pe pagina ei oficială de Instagram.

"Zâna surprizelor" arată divin îmbrăcată în alb! Andreea Marin a postat o fotografie superbă în care apare îmbrăcată într-o rochie extrem de elegantă, de culoare albă. Machiată clasic, tuș negru la ochi și ruj roșu și coafată la fel de elegant, Andreea Marin a primit numeroase complimente din partea fanilor și admiratorilor săi. La ținuta splendidă, vedeta a accesorizat o pereche de cercei lungi cu diamante.

Alături de fotografia cu pricina, Andreea Marin a postat și un mesaj pentru fanii săi, în care le-a vorbit despre arta de a "te rupe" de stresul din jur și de a îți găsi pacea interioară. 

"Uneori, în timpul zilei, rup ritmul alert, închid ochii și sub pleoapele mele își face loc o altă lume. E pace adâncă acolo, lumină blândă și liniște dumnezeiască. E o distanță infinită între cele două stări: energia zilei de lucru, concentrarea necesară ei, versus serenitatea clipelor de evadare. Sunt de ajuns câteva momente, da, și, ca prin minune, balanța se echilibrează. Unii o numesc meditație.

Alții, nebunia de a-i ignora total pe cei agitați din jur, când momentul pare total nepotrivit pentru o pauză. Eu o numesc evadare, imprevizibil zbor la polul opus al realității și calea mea de a-mi doza puterile. Dor de ancoră, de primordial, de natural, de divinitate. Toți avem un asemenea loc tăinuit în noi. Prea puțini, însă, îi cunoaștem valoarea. Și nici n-o vom ști, dacă nu ne oprim în loc, mai ales când e furtună în jur. Ca să ne regăsim busola și forța de a continua așa cum visăm. Bună dimineața, prețuiește viața!", a scris Andreea Marin pe Instagram.   

Andreea Marin nu s-a căsătorit încă cu iubitul ei

Andreea Marin a dezvăluit recent că nu s-a căsătorit încă cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, după ce fanii curioși au întrebat-o despre inelul suspect pe care îl poartă pe deget. Vedeta le-a spus că nu este vorba despre o verighetă și că nu s-a măritat. Andreea Marin are la activ 3 divorțuri. Ea a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, Ștefan Bănică, alături de care are și o fată, Ana Violeta, și cu turcul Tuncay Ozturk

Mai multe