Andreea Marin, infectată cu COVID-19! Cum se simte vedeta și cât mai are de stat în carantină

6 august 2022 16:01   Vedete românești

Andreea Marin a făcut un anunț complet neașteptat și care i-a pus pe jar pe fanii vedetei. Aceasta a este infectată, pentru a doua oară, cu COVID-19.

Vedeta se află la a doua aventură cu acest virus. Pentru context, în luna septembrie, Andreea Marin a anunțat că s-a infectat cu COVID-19, dar a fost o formă ușoară, deoarece era vaccinată. 

Cum se simte Andreea Marin

De data aceasta, fosta soție a cântărețului Ștefan Bănică a anunțat, pe rețelele de socializare, că s-a reinfectat cu virusul COVID-19. Vedeta a postat un mesaj în care vorbește despre felul în care se simtă și cât mai are de stat în carantină. 

Citește și: Andreea Marin, victima unei escrocherii online! Și alte vedete au fost ținta reclamelor false

Vedeta a anunțat că se află la ultima zi de carantină, dar nu a vrut să anunțe pe nimeni, deoarece nu a vrut să-i îngrijoreze pe cei dragi sau pe fanii acesteia. 

Cât despre felul în care s-a simțit, Andreea Marin a amintit că a avut o formă ușoară și de această dată, mai ales că este vaccinată împotriva virusului. Ba chiar mai mult, aceasta a încercat și să gătească supa pe care mama ei o făcea în copilărie, amintindu-și de perioada în care era un „copil bolnăvior”, așa cum a declarat vedeta.

Află informații și despre: Andreea Marin, față în față cu Ilinca Vandici! „Nu vreau să lupt cu armele dezgustătoare ale unora”

„Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid – nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit – și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior.”

Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea „Supă de pui pentru suflet” (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, a fost mesajul postat de Andreea Marin pe social media.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe