Andreea Tonciu a încins rețelele de socializare. Bruneta s-a fotografiat fără bikini și a lăsat totul la vedere. FOTO

28 octombrie 2024 17:10   Vedete românești

Andreea Tonciu fuge din țară ori de câte ori are ocazia și bifează cele mai excentrice vacanțe. Recent, bruneta alături de soțul ei și fiica ei, s-a bucurat de o vacanță în Maldive, destinația considerată de majoritatea oamenilor un adevărat colț de Rai! Dezinvoltă și fără inhibiții, fosta concurentă „Bravo, ai stil!” s-a fotografiat într-un mare fel. 

De-a lungul anilor, Andreea Tonciu s-a făcut remarcată în fața celor de acasă prin diversele sale apariții în cadrul emisiunilor TV, pe post de asistentă. Franchețea și modalitatea în care spune lucrurilor pe nume au ajutat-o să fie o femeie sinceră și asumată, de altfel ca și aparițiile sale din urmă cu câteva zile. 

Andreea Tonciu, mai sexy ca niciodată! 

Andreea Tonciu a dat uitării grijile și problemele și s-a bucurat de câteva zile de relexare maximă în Maldive. Vedeta a avut apariții incendiare în diverse costume de baie, însă una dintre aparițiile avute i-a uimit pe cei de acasă: bruneta s-a fotografiat doar în bikini, fără sutien, și apoi a urcat imaginile pe Instagram. Desigur, ea apărând cu spatele. 

Ce „pasiuni” costisitoare a avut în trecut Andreea Tonciu 

Recent, fina Anamariei Prodan a vorbit despre patima sa de a cheltui banii pe mersul la ghicitoare. În tinerețea sa, Andreea Tonciu ajunsese în punctul în care voia cu desăvârșire să-și afle viitorul, iar ghiocul părea să fie unealta potrivită. 

„Asta n-am zis-o: toți banii făcuț în televiziune s-au dus pe ghicitoare la mine, fără să mă mărit. Eram nebună. Le știam pe toate din București, ajunsesem pe la Giurgiu. Mie îmi plăcea să îmi zică în cărți ce vede, ce se întâmplă, cum va fi. Niște porcării. Era o vrăjeală, dar mie îmi plăcea. Intrasem în nebunia asta cu vrăjitoarele, credeam ceea ce mi se spune acolo”, a declarat Andreea Tonciu, în podcastul lui Bursucu.

„Am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu”

Cât despre aparițiile sale televizate, în ultimii ani au scăzut. Soțul i-a interzis brunetei să mai aibă o expunere atât de mare în fața reflectoarelor, lucru care i-a dăunat. 

„Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor! Eu 4 ani nu am apărut la televizor, am fost în depresie, eu nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani. Eu ajunsesem să fiu în depresie”, a declarat bruneta întru-un podcast în urmă cu mai mult timp.

Mai multe