Andreea Popescu și Andreea Tonciu, vacanțe de lux! Poze incendiare din Maldive, Kenya și Mauritius: „Vă place peisajul?”

Ultima actualizare:

Andreea Popescu este o împătimită  a vacanțelor exotice împreună cu soțul ei, campionul la dans sportiv Rareș Cojoc, și familia lor. Nici Andreea Tonciu nu se lasă mai prejos. Focoasa brunetă face ce face și mai fuge în câte o vacanță de lux.

Andreea Popescu a ales un safari în Kenya, acolo unde a mers cu doi dintre copiii ei, Ioachim și Anastasia, pentru că și-a dorit ca aceștia să vadă animalele sălbatice în habitatul lor. După ce s-au plimbat și au făcut safari, au vizitat și o școală din Masai Mara, Kenya.

„Am făcut asta din mai multe considerente, dar unul  a fost pentru Ioachim și Anastasia. Mi-am dorit să înțeleg cu adevărat cât de greu poate fi  pentru copiii din școlile defavorizate, să vadă cu ochii lor și să înțeleagă  atât cât pot ei la vârsta asta. Am vrut să înțeleagă și să vadă că viața poate fi și grea și că putem ajuta cu inima deschisă, că o bomboană poate bucura mai mult decât orice. Că bucuriile vin din lucruri mici și că o îmbrățișare aduce cea mai mare bucurie atunci când nu ai nimic”, a ținut să precizeze Andreea Popescu din vacanța din Kenya pentru a le arăta copiilor ei că viața nu este doar roz.

Familia Andreei Popescu s-a oprit și la plajă în Mauritius. Soacra ei a însoțit-o în vacanță iar fosta dansatoare, acum antreprenoare, le-a arătat tuturor cât de bine se înțelege cu aceasta dar și câtă armonie este în familia ei, mai ales atunci când dansează pe plajă cu soțul ei, un adevărat profesionist în acest domeniu.

Andreea Tonciu, super sexy în Maldive

Andreea Tonciu pleacă din țară cât de des poate și atunci când o face ajunge mereu în Turcia sau în Dubai. Ea a fost acum într-o frumoasă vacanță în Maldive, împreună cu soțul și fiica ei. Cu toții s-au bucurat de peisajul de poveste iar Tonciu a stat la plajă foarte mult și s-a relaxat, așa că se va întoarce în țară cu un bronz de invidiat.

Andreea Tonciu a schimbat mai multe costume de baie și a făcut o adevărată paradă sexy atunci când a ieșit să facă baie în ocean, demonstrând că încă se menține foarte bine în formă.

„Vă place peisajul?” sau “Locul meu fericit!”, au fost mesajele pe care Andreea Tonciu le-a transmis direct din vacanța celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
paris hilton gettyimages jpg
movie theater 2502213 1280 jpg
oana roman jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Adele  jpg
banner diana enache png
banner raluca podea png
David Beckham și Victoria (4) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net