Andreea Tonciu, prima reacție după ce o grenadă a fost găsită la poarta casei părinților ei: „Sunt șocată de ce ni se poate întâmpla mie și părinților mei”

Andreea Tonciu a ieșit în public pentru a face primele declarații despre evenimentul neplăcut care a avut loc în familia ei. Este vorba despre grenada care a fost găsită la poarta casei unde locuiesc părinții vedetei.

Andreea Tonciu, șocată de evenimentul petrecut în familia sa
Andreea Tonciu, șocată de evenimentul petrecut în familia sa

Andreea Tonciu: „Sunt șocată, efectiv sunt șocată”

Ieri dimineață, pe 29 mai, cei de la ordine publică au ajuns în locuința părinților Andreei Tonciu, după ce a fost găsită o grenadă la poarta acestora.

Explozibilul a fost agățat de clanța porții și găsit, ulterior de Lorena, sora vedetei. Aceasta a luat obiectul și l-a aruncat în stradă, fiind descoperit mai apoi de o persoană care își ducea copilul la școală.

Potrivit primelor cercetări, grenada nu conținea explozibil, însă tatăl Andreei Tonciu crede că există ceva suspect în acest caz. Bărbatul susține că înainte ca grenada să fie agățată de poartă, o mașină a dat târcoale casei lor timp de o jumătate de oră.

La momentul respectiv, Andreea Tonciu nu se afla în România, însă a făcut mai multe declarații online și a ținut să scoată în evidență faptul că are încredere că oamenii legii își vor face treaba.

„Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați dat, pentru toate încurajările, efectiv sunt șocată de ce ni se poate întâmpla mie și familiei mele. Dar, sper ca autoritățile române să își facă treaba și am foarte mare încredere în ei că vor fi alături de mine și de familia mea. Sunt șocată, efectiv sunt șocată.

Mi-a bubuit telefonul cu zeci de mesaje, sute de mesaje și apeluri, m-am speriat inițial, am crezut că s-a întâmplat ceva foarte grav la mine acasă. Mulțumim lui Dumnezeu că totul este bine și sper ca poliția să identifice omul sau oamenii răi care vor să ne facă rău”, a transmis Andreea Tonciu, pe rețelele de socializare.

De precizat este că, atunci când a găsit grenada agățată în poartă, Lorena, sora Andreei Tonciu s-a gândit că cineva ar fi făcut o glumă proastă și nicidecum nu i-a trecut prin cap că situația ar putea fi una gravă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net