Alertă maximă! Grenadă acasă la familia Andreei Tonciu! Mama vedetei e în șoc! S-a trezit cu geniștii la ușă: „Noi am crezut că e de jucărie!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Panică maximă la vila părinților Andreei Tonciu, în dimineața zilei de miercuri, 29 mai. Echipaje speciale ale Poliției s-au prezentat în zori la locuința din sectorul 3 al Capitalei și au blocat imediat strada. Geniștii au găsit o grenadă agățată de clanța de la ușa casei familiei Tonciu. Mama vedetei e în șoc și nu știe cine anume ar fi putut face un asemenea gest inexplicabil. Maria Tonciu a povestit, în exclusivitate pentru Click!, firul evenimentelor. 

Alertă maximă de securitate la casa părinților Andreei Tonciu! Polițiștii au găsit o grenadă agățată de poartă!

Alertă maximă de securitate în București, în dimineața zilei de miercuri, 29 mai, după ce un obiect ce semăna cu o grenadă a fost găsit la poarta vilei unde locuiesc părinții Andreei Tonciu. Un vecin din cartier a anunțat prezența unei grenade la ușa vilei familiei Tonciu din sectorul 3 al Capitalei. Mai multe echipaje speciale ale Poliției, inclusiv geniști, s-au mobilizat și au ajuns la fața locului, unde au restricționat circulația pietonală, dar și pe cea rutieră din zonă. 

La acest moment, se derulează o anchetă pentru a stabili cine ar fi blocat poarta casei familiei Tonciu cu un astfel de obiect extrem de periculos. În zonă mai locuiește și o altă vedetă a muzicii de petrecere, este vorba de Viorica de la Clejani.

Maria Tonciu, în șoc!  „E inexplicabil! Nu-mi vine să cred! Am crezut că grenada e de jucărie”

Contactată de Click! miercuri de dimineață, Maria Tonciu, mama Andreei, a povestit în stare de șoc, pentru Click!, ce s-a întâmplat de fapt. Femeia e siderată, a crezut că grenada e doar o jucărie și nu-și poate explica cine ar fi putut recurge la un asemenea gest. 

Andreea Tonciu, care locuiește împreună cu soțul și fetița ei peste stradă de casa părinților ei, într-un ansamblu rezidențial, nu era acasă, fiind plecată de marți noapte la „Survivor All Stars”, în Republica Dominicană. 

 „E inexplicabil ce s-a întâmplat! Eu sunt speriată și șocată acum! Noi, inițial, am crezut cu toții că grenada e de jucărie! 

Fiica mea, Lorena, a venit azi-noapte, pe la 12, la noi, eu și soțul dormeam bine-merci în casă. Nu a putut deschide poarta pentru că era blocată cu o grenadă. Ea, ca și noi, a crezut că e o jucărie, s-a chinuit 10 minute să deschidă poarta. 

A lăsat jos grenada și nici măcar nu ne-a trezit. Noi toți am crezut că e o jucărie a copiilor. L-am sunat pe soțul Andreei, că ea e plecată la Survivor, și chiar am glumit cu el. I-am zis: <<ce ați făcut, mă, mi-ați pus bombă la ușă?! >> Noi toți am crezut că e o glumă. Eu, dimineață, am plecat liniștită la serviciu, soțul a rămas acasă”. 

 „Lorena a găsit geniștii la ușă, după ce a dus copilul la grădiniță”

 „Fiica mea, Lorena, a plecat de dimineață, a dus-o pe fetița Andreei la grădiniță și, când s-a întors, a găsit geniștii la noi la poartă și toată circulația blocată de Poliție! Nu știu cine a anunțat Poliția, cred că vreun vecin s-a alarmat când a văzut grenada la poartă la noi. În zonă la noi e și o școală și, probabil, vreun părinte care a trecut pe acolo a sunat la Poliție! 

E incredibil ce s-a întâmplat! Eu sunt la serviciu și sunt speriată, pentru că uite că grenada era adevărată, nu de jucărie!”, a povestit Maria Tonciu, pentru Click!

 „Nu am ideea cine a făcut așa ceva! O fi vreun boschetar!”

Maria Tonciu așteaptă acum rezultatele anchetei Poliției, care pe baza filmărilor de pe camerele de luat vederi va stabili cine a fost făptașul. 

 „Noi avem camere de luat vederi, așa că Poliția va afla cu exactitate cine anume a fost cel care a pus grenada. Noi nu avem dușmani, nu suntem certați cu nimeni. Probabil o fi fost vreun boschetar de pe aici”, a mai precizat mama Andreei, pentru Click!

Andreea Tonciu a luat avionul spre Republica Dominicană:  „Ea nu știe nimic, sărăcuța!”

Andreea Tonciu nu era acasă atunci când s-a derulat nefericitul eveniment. Vedeta tv a luat avionul, marți seară, spre Republica Domnicană, acolo unde se va desfășura finala „Survivor All Stars”, joi, 30 mai.

 „Andreea nu e acasă! Ea nu știe nimic, sărăcuța! Cred că acum a ajuns în Dominicană și doarme. Nu știu cum va reacționa când va auzi ce s-a întâmplat la noi acasă”, a mai spus mama vedetei, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
colaj jpg
asia express sezonul 7 foto Antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net