Andreea Popescu, sfaturi de familie din vacanța exotică! „Văd mulți oameni care renunță ușor...”

Andreea Popescu (40 de ani) are o familie frumoasă și fericită. Chiar acum femeia de afaceri se află într-o vacanță exotică alături de soțul ei, campionului la dans sportiv Rareș Cojoc, și de băiețelul lor cel mare, Ioachim, născut pe 20 iunie 2018.

Mamă a trei copii, de fiecare dată când simte nevoia să își încarce bateriile, Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, pleacă departe de casă la căldură și soare. Și pentru că s-a simțit relaxată, ea și-a ținut la curent toate admiratoarele cu ceea ce face în vacanță. Dar s-a gândit că e bine să dea și câteva sfaturi utile de la distanță, despre familie, reușite și toate provocările la care fiecare suntem supuși de-a lungul vieții!

Cine zice că familia este ușoară, cine spune că poate fi perfect, cine poate spune că este ușor să crești copii, să știți că eu nu îi cred. O provocare permanentă pe care ți-o asumi sau nu. Mă gândeam zilele acestea la familie, la viața în sine, la greutățile ei și vreau să vă spun că pe cât de greu sună, pe atât de împlinitor este pentru mine să am familia mea. Văd mulți oameni care renunță ușor sau mai greu când vine vorba de căsnicie și să știți că nu e de judecat, este pur și simplu de cât poate duce fiecare”, a început să povestească Andreea Popescu, care totodată trage și un semnal de alarmă că nu tot ceea ce vedem în postările de pe social media este adevărat sau se întâmplă în viața reală.

„Am mai învățat să nu mai judec persoanele care gândesc și acționează diferit”

Știți ce am învățat eu până la vârsta asta? Să accept că nu tot ce spun eu sau fac eu este perfect pentru celălalt, că suntem total diferiți și că ce este bun pentru mine nu trebuie să fie bun pentru tine și am mai învățat să nu mai judec persoanele care gândesc și acționează diferit de cum aș face eu. Și am mai realizat că toate mamele sunt perfecte pentru copiii lor, că toate avem neputințe și că fiecare face cât poate și sunt sigură că toate mamele își iubesc copiii, fiecare în felul ei. Dragile mele, din suflet vă spun și sincer, nu credeți tot ce vedeți în social media, nimic nu e perfect, vă rog, să nu vă mâhniți și poate v-ați gândit de multe ori că nu sunteți mame bune, sau femei frumoase, sau soții bune sau că soții voștri nu sunt perfecți așa cum vedeți la alte fete pe care le urmăriți. Toată lumea are ceva de ascuns, toți avem o parte mai puțin frumoasă, dar asta nu te face mai puțin bună, ci te face o luptătoare, pentru că te lupți cu neputințele tale și asta nu e puțin lucru”, consemnează Andreea Popescu.

Pentru că nimeni nu este perfect, iar pe Instagram apar doar povești frumoase, vedeta e de părere că ar trebui să fim cu toții mai înțelegători și să ne gândim că viața e frumoasă așa cum ne-o facem noi.

„Am simțit să scriu asta pentru toate femeile care simt că nu sunt așa “perfecte”, nu, nimeni nu este perfect, dar ne străduim cu toate să fim mai bune în fiecare zi, pentru familia, prietenii noștri și asta înseamnă mult. Vă apreciez! Indiferent că ești sau nu de acord cu mine, că mă plăci sau nu, eu știu că toate avem neputințe și nimeni nu știe ce se întâmplă în sufletul fiecăruia, de aceea trebuie să fim mai înțelegătoare”, a mai spus, în încheiere, Andreea Popescu.

image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net