Andreea Popescu, prima apariție după intervenția cu laser la față: „Umblu și nemachiată”

#Exclusiv Click!

Andreea Popescu (39 de ani) arată din ce în ce mai bine și are un tonus bun, mai ales că și-a deschis un magazin nou de hăinuțe pentru copii, într-un mall din București.

Sâmbăta trecută, soția campionului la dans sportiv Rareș Cojoc, a avut mari emoții! A fost prima oară când s-a afișat în public, la 10 zile după operația cu laser pe care și-a făcut-o la față. Andreea este încântată de rezultat, însă trebuie să treacă 6 luni de zile ca totul să fie perfect.

Eu am ales să vorbesc despre lucrurile acestea pentru a ajuta și alte fete. De-a lungul timpului, am primit foarte multe detalii și întrebări despre problemele pe care le-am avut. M-a mușcat cățelul când aveam trei ani și de atunci tot într-o intervenție o țin. Am ales să vorbesc despre acest subiect pentru a ajuta cu informații. Eu am ales să fac acum o intervenție cu laser. M-am operat chirurgical de-a lungul timpului, adică s-a tăiat, s-a cusut și facem și niște reparații, pentru că unele nu au ieșit cum trebuie. Nădăjduiesc să fie bine pe viitor, pentru că mi-am propus să fac mai multe intervenții și totul să fie bine și să arate aproape de perfecțiune. Doamna doctor mi-a spus că vor fi rezultate foarte bune și am avut așa un vibe bun. Durează cam 6 luni de zile până să fie rezultatul final. Eu m-am operat acum 10 zile, deci mai am de așteptat!”, ne-a mărturisit Andreea Popescu, care nu a avut răbdare să stea prea mult în casă.

Trebuia să stau o săptămână în casă, dar după 5 zile n-am mai putut și am ieșit! Sunt complexată, dar în același timp nu sunt, pentru că umblu și nemachiată după această intervenție și nu am nicio problemă cu asta! Nu îmi place să fiu tot timpul întrebată ce am pățit la față dar sunt. Fac 40 de ani în ianuarie și de atâția și atâția ani sunt întrebată în permanență ce am pățit, dar e ok, m-am obișnuit cu lucrul acesta! Sunt încă foarte umflată, dar o să vedem rezultatul final după 6 luni. Deocamdată, la 10 zile de la intervenție, rezultatele sunt foarte bune!", a mai adăugat Andreea Popescu, o mămică foarte ocupată, cu trei copii.

E greu cu 3 copii, dar îți asumi, nu ai ce să faci!”, ne-a mai spus fosta dansatoare a Deliei.

Muncește din greu pentru afacerea ei 

Andreea Popescu este o femeie destul de ocupată și are multe pe cap atât acasă, cât și la job, dar ambiția o caracterizează și o face să spere că va ajunge tot mai sus cu afacerea ei cu hăinuțe pentru copii, dorindu-și chiar să o extindă și în afară țării.

Eu sunt la muncă, socializez, îmi și place! Toată chestia asta. și businessul pe care îl fac  cu haine pentru copii, a venit de nicăieri. Mă regăsesc foarte tare și ce îmi doresc eu pentru acest business este să evoluez și să facem exit cu acest magazin, dar este foarte mult de muncă. Noi muncim enorm, de la zi la zi, să ne dezvoltăm, să ieșim afară și să ne dezvoltăm mai mult!”, ne-a mai povestit Andreea Popescu, despre visul ei de antreprenor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net