Diana Bart, vacanță cu peripeții în Dubai: „Sunt greu de impresionat!”

#Exclusiv Click!

Dornică de mare, soare și timp de calitate petrecut alături de prieteni, Diana Bart (42 de ani) și-a luat fetițele și soțul și a dat o fugă în Dubai. Vedeta Prima TV a avut noroc de vreme frumoasă și s-a bucurat de răsfăț în una dintre cele mai căutate destinații turistice.

Am fost într-o vacanță orientală și orientată. Am mers pentru vacanța copiilor în Dubai, este pentru a treia oară când merg acolo, prima dată am fost la nunta unei prietene. Cele mici erau foarte curioase, așa că am mers la Muzeul viitorului, unde am făcut o călătorie în anul 2071. Pentru mine, sincer, a fost o experiență ciudată, să văd un Dubai cu mașini zburătoare. Am fost și la Burj Khalifa. Mă așteptam la mai mult. E drept, sunt și greu de impresionat”, ne-a mărturisit Diana.

Era să rămână fără cumpărături

Vedeta nu a ratat și o tură de shopping, însă, din neatenție, a fost la un pas să rămână fără cumpărături. Dar cum în Dubai furatul e interzis prin lege, după zeci de minute Diana a găsit punga cu cumpărături exact unde a lăsat-o.

În grabă am plecat din Mall și  am uitat o pungă cu cumpărături, am uitat-o în parcare. Am sunat și am anunțat la recepție, și mi-au zis că nimic nu se fură în Dubai, o găsim sigur. Și au găsit-o. Aveam în ea o pereche de sneakerși pe care îi căutam de ceva vreme”, a mai spus prezentatoarea tv.

Cele mai fericite au fost Amira și Maira, fetițele Dianei, pentru care vacanța a fost una de vis.

„Fetițele au stat continuu la piscină, la mare, localnicii sunt foarte ospitalieri. Au constatat că au foarte multă forță de muncă din India și Sri Lanka. Spre bucuria celor mici, vremea a ținut cu noi, așa că ne-am întors acasă bronzate și fericite”, completează Diana Bart.

Vedeta Prima TV recunoaște însă că nu este un mare fan al vacanțelor în Dubai și ne-a mărturisit care sunt destinațiile ei favorite de vacanță.

Mie îmi place să merg în Italia, Grecia, Spania. Eu caut emoții, îmi place să descopăr istorie, bucătărie, iar Dubai pentru mine este un pic cam rece, nu mă duce în sfera de simțire ca în Italia sau Spania. Eu caut locurile mai romantice. Simt că am ajuns în punctul în care trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Peste 40 de ani viața parcă a venit la pachet cu profunzime, am scăpat de superficialitate, sunt așezată și echilibrată cu mine”, mai spune Diana Bart.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net