Diana Bart s-a întors la Cursa iubirii de la Prima TV! Cum se înțelege cu colegul Cove! “S-ar porni o cursă a contrastelor”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pentru Diana Bart e o adevărată provocare să i se alăture colegului ei, Cove, la Cursa iubirii de la Prima TV. Bucuroasă de revedere, frumoasa prezentatoare TV încă se reface după problema pe care a avut-o cu piciorul. Face Kinetoterapie și speră să scape în curând de orteză. Diana Bart a recunoscut pentru Click! faptul că, dacă ar fi fost în Cursa iubirii probabil că discuțiile cu psihologul ar fi pus-o în dificultate.

Te-ai întors, după o scurtă pauză, la TV. La Cursa iubirii, de la Prima TV. Ce te-a convins să intri în acest proiect?

Orice proiect nou de televiziune este o provocare. Iar pe mine mă motivează dorința de adrenalină, provocarea unui nou show live, întâlnirea cu telespectatorii, emoția de dinaintea intrării în emisie.  

Dacă ai avea parte de o astfel de provocare alături de soțul tău, ce crezi că v-ar pune în încurcătură: probele fizice sau discuțiile cu psihologul?

Probabil discuțiile cu psihologul. Mihai este mai pragmatic, eu sunt mult mai spirituală, cred astfel că s-ar porni o cursă a contrastelor. Nu știu unde am ajunge, dar ar fi interesantă o astfel de provocare.

Că tot vorbim de psiholog, ai apela la terapie de cuplu, dacă ar fi necesară? Crezi în asta?

Da, cred cu tărie! Sufletul și mintea, mai mult decât orice altceva, au nevoie de autocunoaștere, acceptare, dezvoltare. De la minte pornește totul. Este foarte important ceea ce simțim, cum ne exprimăm emoțiile și cum privim tot ceea ce ni se întâmplă în viață.

Revenind la Cursa iubirii, cum îi simți pe concurenții eliminați, care vin alături de tine și de Cove în platou?

Sunt atât de diferiți, e interesant modul în care, apropo de emoții, și le gestionează, dar și cum interacționează cu ceilalți participanți. Dar, în primul rând, cum știu să piardă și ce învață de aici. Am întâlnit până acum cupluri ce au ieșit mai sudate din experiență, dar și cupluri pe care Cursa iubirii le-a pus într-o reală dificultate.

Apropo de Cove, faceți un cuplu de ceva vreme la Prima TV. Cu ce crezi că te-ar mai impresiona, acum, că îl știi atât de bine profesional?

Cove, prin prisma pregătirii profesionale și a caracterului, e un izvor nesecat de spontaneitate și bună dispoziție. E imposibil să te plictisești alături de el. Știe cum să dea viață fiecărei noi provocări. E o plăcere să împărțim același platou și mă bucur că suntem din nou împreună, la Cursa iubirii.

Cum mai ești cu piciorul? Faci fizioterapie, ai scăpat de ghips?

Sunt în punctul, după 2 luni, în care scap ușor de orteză. Am pornit și ședințele de recuperare alături de un kinetoterapeut. Oricum, recomandat este ca această recuperare să fie începută cât mai din timp, ca musculatura să nu apuce să se atrofieze.

Și, că tot ești fan vacanțe, ce pregătești pentru Sărbătorile de Iarnă?

Pregătim o vacanță cu specific tradițional, ca să și simțim Sărbătorile de Iarnă. Ne bucurăm de farmecul lor acasă, în România, în fiecare an. Ne gândim acum la un sejur în Maramureș sau Bucovina, acolo unde am gusta din plin tradițiile.

Dar pentru Halloween? În ce v-ați costumat anul acesta?

Sincer, cu atâtea petreceri pentru copii, la care am fost atât de atentă și implicată în găsirea costumelor pentru Amina și Maira, eu am rămas la personajul meu și atât.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net