Ce brad uriaș de Crăciun și-a împodobit Diana Bart. Ponturi pentru masa de sărbătoare

#Exclusiv Click!

Diana Bart(41 de ani) a avut ceva de furcă cu bradul de Crăciun, anul acesta. Vedeta Prima TV a împodobit, împreună cu fetițele ei, Maira și Amina un brad uriaș de peste doi metri înălțime. Două zile și două nopți a muncit la el. A ieșit, însă, o minunăție de brad din mâinile ei.

image

Diana Bart a vrut să le facă o surpriză de neuitat celor două fetițe ale sale. Maira și Amina, de Crăciun! Prezentatoarea de la Prima TV și-a achiziționat un brad uriaș de peste doi metri. I-a permis și casa care este foarte înaltă, așa că bradul este piesa de rezistență a apartamentului de Crăciun. Prezentoatoarea s-a chinuit o zi să-l monteze și alta să-l decoreze.

La brad am muncit două zile să-l fac. Are doi metri și 40 de cm. Am zis ca, anul acesta, să avem un brad înalt, este aproape cât casa, pentru ca fetițele să se bucure de el. În prima zi l-am ridicat, am desfăcut crengile, sunt sute de crengi și abia a duua zi l-am decorat”, a declarat Diana Bart, pentru Click!.

„Soacră-mea face cele mai bune sarmale!”

Prezentatoarea de la Prima TV va face Crăciunul acasă, cu întreaga familie. Masa de Sărbătoare va fi plină cu mâncăruri tradiționale, iar Diana, cunoscută ca fiind foarte pricepută în bucătărie, are concurență mare la sarmale chiar din partea soacrei sale.

Crăciunul îl facem în familie, soacra mea gătește foarte bine. Eu fac salata de boeuf, ouăle umplute, ornate de Sărbători, piftia, salata de vinete cu ardei copți, un consome de pui. Dar tot sarmalele în foi de varză acră de la soacra mea și sunt cele mai bună. Mai facem și o friptură de porc.

Eu salata de boeuf o fac din maionează vegană, la fel ca și salata de vinete. Și ca desert cremă de zahăr ars. Cozonacul soacrei mele este senzaționali, îl întrece pe al mei. Preferații mei sunt cozonacii cu nucă”, ne-a mai spus Diana.

Diana Bart, Revelion fără fetițe. Merge în club cu soțul

De Revelion, însă, Diana și soțul ei vor petrece împreună în club, ca la începutul relației lor.

Revelionul am vrut să-l facem în Poiana Barșov, dar ar fi fost cel de-al șaselea an consecutiv când îl făceam acolo. Vom face Revelionul în local, la un club, doar noi doi.

Fetele vor sta acasă cu bunicii și cu alte fetițe, fac un fel de petrecere în pijamale. Apoi, plecam în țările calde în ianuarie, după ce vor trece Sărbătorile. Vacanța asta e cadoul meu.”, a adăugat prezentatoarea.

Diana Bart lucrează de aproape 20 de ani în televiziune și S-a născut pe data 20 august 1981, la Cluj. Puțini lume știu că frumoasa prezentatoare se numește, îde fapt, Diana Andreea Tapu. Se prezintă însă Bart, cu numele de domnișoară al mamei sale.

Diana Bart a studiat la un liceu cu profil umanist și a urmat Facultatea de Jurnalism. În 2006, a pășit pentru prima oară într-un studio de televiziune din Brașov. Din 13 septembrie 2021, Diana Bart a prezentat emisiunea „Flash Monden”, de la Prima TV alături de Gabriel Coveșeanu, alias Cove. Acum cei doi fac echipă la emisiunea „Primii câștigă”, tot la Prima TV.

Diana este căsătorită cu Mihai Dumitrescu din septembrie 2017 și au împreună două fetițe superbe, Maira (5 ani ) și Amina (2 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!