Andreea Popescu și-a făcut abdominoplastie! Operația a durat 7 ore și nu a avut doar scop estetic! „Soțul și fina mea au fost îngrijorați!”

#Exclusiv Click!

Andreea Oana Popescu (40 de ani) se înfrumusețează pe zi ce trece. Antreprenoarea și soția campionului la dans sportiv Rareș Cojoc, a ajuns din nou pe masa de operație a medicului estetician.

De această dată, intervenția nu are legătură cu fața fostei dansatoare care a apelat la mai multe proceduri de înfrumusețare la nivelul feței pentru a scăpa de cicatricile pe care le avea din copilărie, fiind mușcată de un câine maidanez. Andreea Popescu s-a refăcut bine la nivelul feței și este mulțumită acum.

În luna mai a acestui an ea și-a făcut și o mastopexie, intervenție la nivelul sânilor, i-a făcut „mici dar superbi”, pentru că simțea nevoia să umble la ei după cele trei nașteri.

"Mă transform"

Acum, Andreea Popescu este la a treia zi după operația de abdominoplastie, care a durat timp de 7 ore, și se simte minunat. Și-a panicat puțin rudele, soțul aflat la un concurs de dans în Coreea, și pe fina ei, care tot suna la clinică și nu știa ce se întâmplă pentru că niciunul dintre ei nu primiseră încă niciun răspuns din partea medicilor.

Operația recentă a fostei dansatoare a Deliei nu are doar scop estetic. Totodată, medicul a intervenit și asupra heniei ombilicale pe care Andreea Popescu o avea.

Mă transform de tot! Este a treia zi după operație, sunt acasă, mă recuperez, mă simt bine. Mi-am dorit foarte mult intervenția aceasta. Ține o parte și de sănătate dar o parte și de estetică. Aveam mușchii foarte separați după cele 3 sarcini care au fost foarte mari. Am avut și hernie ombilicală, a fost o intreventie necesară”, ne-a povestit pentru Click! Andreea Popescu.

 "Pielea nu și-a mai revenit după cele trei sarcini"

“Nu a ținut doar de partea estetică. Pielea nu și-a mai revenit după cele trei sarcini. Nu toate femeile avem bafta de sarcini micuțe în care pielea se retrage imediat după ce naști. A fost o intervenție complicată care a durat 7 ore. Nu mai vreau să-mi fac nimic, gata! Nici la față! Nu mai vreau nicio intervenție! E pe viață, uite ce spune fina mea care a suferit pentru că a sunat de multe ori la spital, a durat mult operația și nu avea niciun răspuns. S-a panicat și ea și soțul meu care este în Coreea. Operația a durat de la 11 dimineața până la ora 18.30. Și ei au tot sunat al spital!A fost greu! Au fost mușchii foarte separați, de sus până jos, a fost mult de cusut!”, ne-a mai povestit, în exclusivitate, Andreea Popescu, care va fi aptă acum pentru cea de-a doua ediție a unui proiect pe care îl are împreună cu partenera și buna ei prietenă Alina Ceușan, invitată de onoare fiind Gina Pistol.

“O să fiu aptă pentru cea de-a două ediție al celui mai frumos proiect pe care îl am cu Alina Ceușan, “Puterea de a spune “Da””, care se va desfășura pe 10 octombrie, la Cluj. O avem invitată pe Gina Pistol. Este vorba de inspirație și de femei, despre viață care merită trăită, pe care meriți să o trăiești așa cum vrei!”, a mai adăugat Andreea Popescu căreia îi merge bine și din punct de vedere profesional pentru că a mai cumpărat o franciză a unui brand de haine din Italia și își dorește ca la inaugurarea magazinului să o aibă prezentă în calitate de “guest star” chiar pe Catrinel Menghia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net