Andreea Oana Popescu și-a făcut o nouă intervenție la față! Cum arată acum și cât de bine și-a ascuns vânătăile cu machiaj

Andreea Oana Popescu (40 de ani) a apelat la o altă intervenție estetică, menită să îi repare fața după ce a trecut printr-o suferință de neegalat. 

Fosta dansatoare a Deliei, și soția campionului la dans sportiv Rareș Cojoc, și-a făcut acum 8 zile alte proceduri estetice și nu s-a sfiit să se posteze, din nou, vânătă la ochi pe Instagram.

Cinci zile post operație. Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final în maxim o lună de la cea de-a nu știu câta intervenție. La 3 ani am fost mușcată de cățel de față, acum, la 40 de ani, încă vreau să fiu cum eram odată. Nu are rost să vorbim  de ce a fost, ci de ce va fi. Vă mulțumesc pentru toate mesajele din privat, sunteți minunate dragile mele, nu mă așteptăm la un așa suport", a povestit Andreea Popescu în mediul online, acum 3 zile când a fost și nașă și s-a machiat extrem de profi, ascunzând fiecare urmă a intervenției pe care a suportat-o, fără să lase la vedere nicio vânătaie de pe față.

„Micuți, dar superbi!"

Pentru că primește complimente că radiază și arată din ce în ce mai bine la 40 de ani, Andreea Popescu le-a mărturisit femeilor din comunitatea sa că și-a făcut o intervenție și la nivelul sânilor: „Multe întrebări pe subiectul sânilor. Mi-am făcut mastopexie (adică i-am pus la loc unde erau în tinerețe, poate chiar mai sus decât în tinerețe). Doamna doctor a făcut ceva superb! Micuți, dar superbi!", a mai povestit, mulțumită de procedură, fosta dansatoare a Deliei.

De mică a avut de suferit în urma unor mușcături de cățel, pe când avea 3 ani, și de atunci a trecut prin mai multe intervenții, dar nu a fost mulțumită de rezultat. Nu îi place să vorbească despre asta, însă și-a luat inima în dinți și a fost convinsă să mai încerce și alte tratamente cu laser și diverse proceduri, menite să o facă să arate din ce în ce mai bine.

„Dumnezeu a avut și el un plan”

Când aveam 3 ani, un câine maidanez m-a mușcat atât de tare, destul de grav, încât era să mor. Dar nu am murit pentru că, probabil, Dumnezeu a avut și el un plan. A fost un moment foarte greu pentru familia mea în anul 1987. Așa rău eram mușcată și atât de mică eram, încât operația a fost făcută pe viu, fără anestezie.

Eram mică și cuminte, nu spuneam nimic, nu plângeam, am stat cuminte cât m-a cusut Am fost la 3 spitale până m-au primit, le era frică că am să mor pe masa de operație. A fost tare greu, am trecut prin zeci de intervenții și niciuna nu a fost extrem de reușită…”, a povestit Andreea Popescu atunci când a decis să înceapă o serie de tratamente și proceduri estetice pentru a reuși să aibă o înfățișare frumoasă și să arate din ce în ce mai bine.

Pentru că obrazul drept este mai umflat și nu este egal cu cel stâng, Andreea Popescu a fost mereu întrebată dacă are măseaua umflată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net