Andreea Tonciu a fost operată de urgență! Cum se simte vedeta

8 septembrie 2022 10:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu nu a mai fost deloc activă pe rețelele de socializare, iar asta datorită faptului că bruneta a fost operată de urgență. Totul s-a întâmplat după ce s-a confruntat cu o problemă în zona ochilor. O banală excrescență pe piele s-a dovedit a fi un chist epidermoid. 

Vedeta a mărturisit că avea o formațiune în zona ochiului, care semăna cu un coș. Când Andreea a fost la pensat, cosmeticiana ar fi umblat în regiunea afectată, iar la scurt timp fosta asistentă TV a constat că o parte din chip i s-a umflat. 

,,Am avut în jurul ochiului ca o cărniță crescută, nu știu ce era concret. Era exact cum se termină ochiul, n-am umblat la ea, iar înainte să plec la mare, acum două săptămâni, m-am dus la mine în cartier să mă pensez la cosmeticiana care mă pensează și a umblat la el. Atât a fost! L-a declanșat și a crescut atât de mare, mi s-a umflat ochiul și dedesubt și pleoapa, zici că eram bătută”, a declarat Andreea Tonciu pentru Spynews.ro.

Când a observat că situația s-a înrăutățit, iar pielea îi este din ce în ce mai afectată, Andreea s-a dus la dermatolog. Acesta a informat-o că era vorba despre un chist epidermoid. 

Andreea Tonciu a primit tratament, însă nu a fost suficient și a fost nevoită să se opereze de urgență.

Cum se simte Andreea Tonciu

Bruneta a spus că acum se simte bine, însă vor mai fi necesare vizite medicale pentru a se asigura că totul este sub control, iar procesul de vindecare se desfășoară conform așteptărilor.

Sunt bandajată, mă duc să-mi schimbe bandajul să vad cum e. M-a tăiat acolo puțin. Acum mă simt bine, dar îți dai seama prin ce am trecut când m-am văzut desfigurată la față. Mai începea și fiica mea școală, am zis ce o să fac, dacă nu mă dezumflu cum o să mă duc așa, dacă mă duc cu ochelari de soare o să zică lumea că uite-o și pe asta, a venit cu ochelari de soare. Sunt ok acum, nu mai sunt umflată, doar că nu știu cum arată, sunt bandajată. (...) Poți să rămâi și cu semn”, a mai spus Andreea Tonciu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe