Andreea Tonciu îl face praf pe CRBL: «Eu nu-l consider artist. E foarte rău!»

Andreea Tonciu nu poate lăsa în urmă altercațiile pe care le-a avut cu CRBL în timpul emisiunii „Survivor", din Republica Dominicană. Invitată la „Detectorul de minciuni", Andreea Tonciu a făcut mai multe mărturisiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat și a folosit cuvinte dure pentru a-și descrie fostul coechipier. 

image
Andreea Tonciu nu-l poate ierta pe CRBL pentru cuvintele pe care i le-a adresat la Survivor

Andreea Tonciu a părăsit relativ rapid „Survivor", din cauza problemelor de sănătate, însă a continuat să vorbească mult timp despre emisiune, la întoarcerea sa în România. Nici acum, după luni bune de la încheierea show-ului, nu poate lăsa în urma atitudinea pe care CRBL a avut-o față de ea.

Citește și: Andreea Tonciu, traumatizată după Survivor România 

Andreea Tonciu, cuvinte dure la adresa lui CRBL

Andreea Tonciu a povestit, în emsiunea Oanei Radu, că CRBL ar fi fost agresiv verbal și s-ar fi aflat la doar un pas de a o lovi. În plus, fosta asistentă TV a subliniat că, din punctul ei de vedere, CRBL nu are un talent real în domeniul muzical și nu se poate numi artist, deși asta îi place să creadă. 

„Foarte agresiv și foarte rău. Foarte dur. Până la urmă cine este CRBL? Unul care se joacă cu niște lemne. Eu îți pun ție o întrebare acum.

Din punctul tău de vedere CRBL este artist? Eu nu-l consider artist!El se crede superior în fața tuturor. M-a jignit foarte urât și, crede-mă, chiar a vrut să dea în mine”, a povestit Andreea Tonciu. 

Vezi și: Andreea Tonciu, petrecere de pomină, cu dans și băutură, împreună cu Otilia Bilionera 

La „Survivor", CRBL a fost unul dintre concurenții aflați constant în dispute cu coechipierii și cu adversarii săi. Andreea Tonciu, Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu au fost doar o parte dintre cei care au devenit ținta acuzațiilor artistului. Departe de casă, cu puțină hrană la dispoziție și nevoit să trăiască în condiții grele, CRBL nu și-a ales întotdeauna bine cuvintele, conform foștilor concurenți.  

stanga
dreapta
andreea tonciu
1 Andreea Tonciu survivor copy jpg
andreea tonciu png
Andreea Tonciu
andreea tonciu
andreea tonciu 3 PNG
andreea tonciu

CRBL revine în România, după doi ani în care a locuit în Spania 

CRBL a luat o decizie radicală după finalul emisiunii „Survivor". Mutat de doi ani în Spania alături de familie, artistul a hotărât să revină, totuși, în țara natală!

CRBL susține că în luna septembrie a acestui an se va întoarce în București și va încerca să-și relanseze cariera muzicală pentru că este de părere că mai are multe lucruri de demonstrat în domeniu și la fel de multe surprize plăcute de furnizat fanilor. 

Ar putea să te intereseze și: Andreea Tonciu a plâns de ziua ei la TV 

Desigur, CRBL va trebui să ia în calcul și micile chestiuni administrative. Atunci când s-a mutat în Spania își vânduse toate proprietățile din România, așadar la întoarcerea în țară va fi nevoit să o ia de la zero, cum s-ar spune și să locuiască o vreme în chirie!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
archie battersbee jpg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   las fierbinti copy jpg
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg