Ups! Andreea, vezi că ți se văd chiloțeii! Tonciu a dat gata audiența cu ținuta asta

Ultima actualizare:

Andreea Tonciu a avut o tinerețe tare zbuciumată, căci era printre cele mai cunoscute fete de oraș, renumită în principal pentru lipsa totală de inhibiții pe care o afișa cu măiestrie, cu orice ocazie care se ivea.

Chiar dacă a devenit mamă și s-a „cumințit” considerabil între timp, Andreea Tonciu mai are momente în care ne duce cu gândul la perioada zbuciumată pe care a trăit-o până ce fiica ei, Rebecca, a venit pe lume. Iată că focoasa brunetă a lovit din nou!

Ți-am mai pregătit și:  Iulia Albu, înțepătură pentru Andreea Tonciu: «După o noapte de beție..»

Andreea are o siluetă senzațională și nu îi e rușine să arate acest lucru, atunci când contextul îi permite. Vedeta participă la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, unde a ales să poarte o ținută pe cât de elegantă, pe atât de îndrăzneață.

Andreea Tonciu, cu chiloții la vedere pe Instagram

Pe lângă costumul de baie aferent, necesar unei asemenea competiții, Andreea Tonciu a ales să poarte pentru momentul de prezentare o rochie roșie ca focul (poate-i surâde și norocul, cine știe). Piesa vestimentară este asimetrică, dat fiind faptul că abia-I acoperă posteriorul proeminent, iar în față are o bucată de material mai lungă, similară cu rochiile din Grecia Antică. Din păcate, însă, poziția materialului nu este tocmai… favorabilă!

S-ar putea să ți se pară interesant: Cu cine ține fina Tonciu, după divorțul nașilor Prodan și Reghe

Într-un filmuleț postat pe contul personal de Instagram, Andreea Tonciu defilează în rochia cu decolteu adânc, însă, ce să vezi. Deîndată ce face primul pas ni se arată un obiect vestimentar pe care, în mod normal, doar soțul său l-ar vedea: lenjeria intimă a vedetei. Ce-I drept, acesta nu este primul astfel de episod, în care bruneta să apară cu chiloții la vedere nu doar pe Instagram, ci și la televizor.

Pe când era concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities, vizibil deranjată de colegele care o criticau că a apărut pe platourile de filmare fără lenjerie intimă, Andreea Tonciu s-a enervat și și-a ridicat sacoul, lăsând la vedere lenjeria intimă pe care o purta la momentul respectiv.

„Vreau să-ți arăt și ție să-mi spui dacă îți place lenjeria mea intimă pentru că am 33 de ani și pot să mă dezbrac, ai înțeles? Pentru că eu am apărut sexy și vreau să-mi spui dacă-ți place. Așa e de la spate. Îți dau și din față dacă vrei”, spunea ea, atunci.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net