Iulia Albu, înțepătură pentru Andreea Tonciu: «După o noapte de beție..»

Iulia Albu a luat-o „în vizor” pe Andreea Tonciu, în cea mai recentă ediție a rubricii „Poliția modei”. Analizând una dintre ținutele fostei asistente TV, fashion editor-ul a oferit, în stilul caracteristic, un comentariu acid, dar savuros, la auzul căruia nu știm exact cum va reacționa vulcanica Tonciu!

Iulia Albu, înțepătură pentru Andreea Tonciu Foto: Colaj Click!
Iulia Albu, înțepătură pentru Andreea Tonciu Foto: Colaj Click!

Deși pe când participa la „Bravo, ai stil!” se mândrea adesea cu ținute scumpe, iată că stilul vestimentar al Andreei Tonciu nu o impresionează nici acum pe Iulia Albu. Fashion editorul a criticat unul dintre outfit-urile cu care Andreea s-a afișat recent. 

Nimeni nu scapă! Andreea Esca, criticată de Iulia Albu. De la ce a pornit totul

Andreea Tonciu, luată la rost (sau roast) de Iulia Albu!

În cadrul rubricii în care analizează ținutele vedetelor, alături de colegul ei Ovidiu Buta și invitatul din această săptămână, Oana Marica, Iulia Albu a luat la bani mărunți stilul vestimentar al fostei asistente TV, oferind, așa cum și-a obișnuit deja publicul, și câteva comentarii cu iz de cancan.

Per total, Iulia s-a arătat dezamăgită de alegerile vestimentare ale Andreei Tonciu, în respectiva imagine pe care a comentat-o. Aceasta din urmă a ales să poarte o ținută aparent simplă, cu un aer ușor extravagant prin accesorizare.

Andreea Tonciu a îmbrăcat un tricou cu imprimeul unei mărci celebre, Chanel, cu pantaloni scurți din denim, iar în picioare a optat pentru pereche de pantofi roz cu platformă înaltă, pe stilul „Barbie”. În privința accesoriilor, vedeta TV a afișat o geantă Prada și o pereche de ochelari de soare pe măsură. 

Vezi și: Andreea Tonciu, ținută inedită la prima apariție publică de după Survivor

Iulia Albu: „Ceva ce ar purta Paris Hilton după o noapte de beție”

Deși outfit-ul valorează mii de euro, neimpresionată, Iulia a comparat ținuta fostei concurente de la Survivor cu cea pe care ar purta-o celebra Paris Hilton, însă doar după o noapte de beție! Totodată, aceasta a menționat că Tonciu nu mai „seamănă cu ea”.

„Nu mai seamănă cu ea. (..) Ținuta în sine este ceva ce ar purta Paris Hilton dacă ar veni după o noapte de beție, dar nici atunci nu cred.”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.

Totuși, la final, Iulia Albu i-a dat și un „cartonaș verde” Andreei, menționând că a apreciat alegerea acesteia de a purta șosete lungi în combinația respectivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net