Andrei Ștefănescu și Antonia s-au împăcat? Cum a reacționat Enzo, fostul iubit al femeii

11 ianuarie 2022 9:17   Vedete românești

La sfârșitul anului 2020, Andrei Ștefănescu anunța că a divorțat de soția sa. La scurt timp, aceasta s-a afișat alături de Enzo, nepotul lui Joshua Castellano. Se pare că relația dintre ei nu a fost una de lungă durată, iar Antonia s-a întors în brațele fostului soț.

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat în anul 2019, după doar un an de căsătorie și șapte de relație. Cel care a făcut anunțul despărțirii a fost artistul, iar Antonia nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului. La scurt timp l-a cunoscut însă pe Enzo, nepotul lui Joshua Castellano, iar prietenia dintre ei s-a transformat într-o poveste de dragoste.

Se zvonește însă că Antonia a pus capăt relației pe care a avut-o cu concurentul emisiunii "Chefi la cuțite" și a decis să acorde încă o șansă legăturii cu Andrei Ștefănescu. Informația nu a fost confirmată în mod oficial de Andrei sau Antonia, însă Enzo a vorbit despre despărțirea care a avut loc. 

A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, a fost o experiență minunată, cu o persoană extraordinară! Nu comentez împăcarea cu Andrei, este alegerea lor, viața lor, sunt o familie, nu mă privește!

Am investit foarte multă energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, viața mea, creierul meu…”, a fost declarația pe care a oferit-o Enzo publicației Cancan. 

Antonia și Enzo s-au cunoscut în platoul emisiunii "Chefi la cuțite", iar prietenia dintre ei s-a transformat treptat în dragoste. Cât timp au format un cuplu, Antonia nu s-a ferit să se afișeze alături de Enzo și a distribuit mai multe fotografii în care apărea alături de el. 

Cine este Enzo

Enzo este nepotul lui Joshua Castellano. Bucătarul a participat la "Chefi la cuțite", acolo unde a oferit mai multe detalii despre el și pasiunea pe care o are pentru arta culinară. 

 ”M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București acum cinci ani, în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici… Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere”, povestea Enzo, în platoul celebrei emisiuni culinare. 

Mai multe