Antonia a avut parte de o surpriză de zile mari din partea mamei sale: «Ne-am făcut ziua mai frumoasă»

9 martie 2022 8:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Antonia, 32 de ani, a avut parte de o sumedenie de surprize plăcute cu ocazia zilei de 8 Martie, iar cele mai emoționante au venit din partea copiilor ei, dar și a mamei sale.

Antonia a fost răsfățată de familia ei cu ocazia zilei de 8 Martie. Familia vedetei și-a manifestat dragostea și aprecierea cu câteva cadouri de suflet. Antonia a fost invitată la Teo Show, unde a avut parte de o surpriză enormă, chiar din partea mamei sale, Denise Iacobescu. 

Mama Antoniei a fost prezentă în mod total neașteptat la emisiunea lui Teo, pentru a-i face o surpriză minunată fiicei sale, moment regizat cu atenție chiar de echipa emisiunii. 

Publicul a văzut cu această ocazie cât de specială este relația care există între Antonia și mama ei și cum cele două se înțeleg ca și cum ar fi mai bune prietene.

Mama Antoniei, Denise Iacobescu, i-a transmis fiicei sale un mesaj emoționant printr-o intervenție prin Skype, moment care a emoționat-o extraordinar pe vedetă. 

Artista a fost complet luată prin surprindere de intervenția mamei sale în direct, ce i-a transmis un mesaj celebrei fiicei, în care și-a manifestat aprecierea și dragostea. 

Ne-am făcut ziua mai frumoasă, la prima oră. În afară de sărbători, Paște și Crăciun, ne vedem de zilele de naștere. Ne vedem când îi mai aduce pe băieți la mine.

E genul de persoană care încearcă să mulțumească pe toată lumea. Își face timp. Eu, ca mamă, sunt fericită și dacă o văd 5 sau 10 minute", a spus Denise Iacobesu la emisiunea lui Teo. 

Antonia a primit de la fiul ei un cadou emoționant

Surprizele pentru Antonia au continuat de-a lungul zilei, cu un mesaj din partea fiului, care a făcut un desen pentru mama sa, pe care a scris motivul pentru care o iubește extraordinar de mult.

Vedeta a fost extrem de impresionată și a împărtășit fanilor pe paginile de socializare imaginea cu băiețelul ei care ținea în brațe un mesaj confecționat foarte creativ chiar de el. . 

,,O iubesc pe mama pentru că îmi dă pupici de noapte bună", a scris pe fiul Antoniei în mesajul pentru mama sa. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe