Imaginea care a creat haos printre fani. "Oare are bebe Antonia?"

Ultima actualizare:

O imagine a Antoniei a creat discuții aprinse pe rețelele de socializare, deoarece artista arată ca și cum ar fi însărcinată. 

antonia 8 png

 Antonia este o artistă foarte îndrăgită, care a atins nu numai un nivel de succes profesional, dar se declară a fi împlinită și în viața personală. Artista a avut o căsnicie cu Vincenzo Castellano din care a rezultat o fetiță, Maya, iar apoi a făcut doi copii cu actualul ei partener Alex Velea. 

Recent, o imagine cu Antonia postată de Dani Oțil a dat fanilor de gândit că artista ar putea fi din nou însărcinată. În poza respectivă, artista apare cu o bluză largă prin care se întrevede un o burtică specifică unei femei gravide.

Fanii au început imediat să speculeze că soția lui Alex Velea ar aștepta un copil, iar imaginea Antoniei ar înclina către o astfel de presupunere. 

Totuși atât Antonia cât și Alex Velea au declarat anul trecut că nu mai au de gând să facă un copil, deoarece sănătatea artistei nu permite o nouă sarcină. 

Velea a declarat în octombrie, anul trecut, că Antonia nu mai poate face copii și nu dorește să pună în pericol sănătatea iubite sale, însa cu ajutorul medicinei totul este posibil până la urmă. 

"Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok.", a declarat Alex Velea, în cadrul unei emisiuni tv.

Antonia regretă că nu poate petrece mai mult timp cu fiica ei

Antonia a trecut printr-un divorț foarte dificil de Vincenzo Castellano, iar întreaga procedură s-a finalizat abia la șapte ani de când cei doi s-au despărțit. Inițial Castellano a solicitat să aibă custodie absolută asupra fetiței lor, Maya, iar o vreme copila a petrecut mai mult timp în Italia cu rudele tatălui, decât alături de mama sa, Antonia. 

Anul trecut, după ce divorțul a fost finalizat, custodia a fost împărțită egal între Antonia și Vincenzo Castellano, iar fetița va petrece timp atât în România, cât și în Italia. 

De asemenea, Antonia a declarat recent că cel mai mare regret al ei este că nu poate petrece mai mult timp alături de fiica ei.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
438706000 7258269120962321 6038874543073568741 n jpg
banner Alin Oprea
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
image
actualitate.net
image
actualitate.net