Imaginea care a creat haos printre fani. "Oare are bebe Antonia?"

Ultima actualizare:

O imagine a Antoniei a creat discuții aprinse pe rețelele de socializare, deoarece artista arată ca și cum ar fi însărcinată. 

antonia 8 png

 Antonia este o artistă foarte îndrăgită, care a atins nu numai un nivel de succes profesional, dar se declară a fi împlinită și în viața personală. Artista a avut o căsnicie cu Vincenzo Castellano din care a rezultat o fetiță, Maya, iar apoi a făcut doi copii cu actualul ei partener Alex Velea. 

Recent, o imagine cu Antonia postată de Dani Oțil a dat fanilor de gândit că artista ar putea fi din nou însărcinată. În poza respectivă, artista apare cu o bluză largă prin care se întrevede un o burtică specifică unei femei gravide.

Fanii au început imediat să speculeze că soția lui Alex Velea ar aștepta un copil, iar imaginea Antoniei ar înclina către o astfel de presupunere. 

Totuși atât Antonia cât și Alex Velea au declarat anul trecut că nu mai au de gând să facă un copil, deoarece sănătatea artistei nu permite o nouă sarcină. 

Velea a declarat în octombrie, anul trecut, că Antonia nu mai poate face copii și nu dorește să pună în pericol sănătatea iubite sale, însa cu ajutorul medicinei totul este posibil până la urmă. 

"Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok.", a declarat Alex Velea, în cadrul unei emisiuni tv.

Antonia regretă că nu poate petrece mai mult timp cu fiica ei

Antonia a trecut printr-un divorț foarte dificil de Vincenzo Castellano, iar întreaga procedură s-a finalizat abia la șapte ani de când cei doi s-au despărțit. Inițial Castellano a solicitat să aibă custodie absolută asupra fetiței lor, Maya, iar o vreme copila a petrecut mai mult timp în Italia cu rudele tatălui, decât alături de mama sa, Antonia. 

Anul trecut, după ce divorțul a fost finalizat, custodia a fost împărțită egal între Antonia și Vincenzo Castellano, iar fetița va petrece timp atât în România, cât și în Italia. 

De asemenea, Antonia a declarat recent că cel mai mare regret al ei este că nu poate petrece mai mult timp alături de fiica ei.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net