Antonia și Alex Velea își fac planuri de nuntă în 2022: «Este anul cel mare»!

8 ianuarie 2022 10:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de aproape un deceniu și se pare că în anul 2022 vor deveni oficial soț și soție. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Alex Velea!

Alex Velea și Antonia sunt împreună de aproape 10 ani, însă nu s-au căsătorit încă. Alex Velea a declarat însă, într-un interviu acordat publicației Viva! că situația este pe cale să se schimbe! 

"Suntem o familie aproape normală. Suntem fericiți, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezumă „neînțelegerile noastre. V-am zis și mai devreme, sunt fericit că jumătatea vieții mele este Ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea. Un stâlp sexy", au fost cuvintele pe care Alex Velea le-a folosit pentru a o descrie pe viitoarea sa soție, Antonia. 

Alex Velea a dezvăluit că anul 2022 este unul important pentru că dorește să se căsătorească în mod oficial cu femeia pe care o iubește. Artistul a mărturisit că nu își dorește un eveniment fastuos, cu mulți invitați. Alex a spus că nu se grăbește să stabilească o dată exactă întrucât evoluția pandemiei este imprevizibilă. În plus, solistul nu a dorit să spună cine le vor fi nași la nuntă și a preferat să păstreze misterul. 

"2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește) Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie", a răspuns Alex Velea atunci când a fost întrebat despre planurile de nuntă. 

Antonia și Alex Velea sunt împreună de 9 ani

Antonia și Alex Velea se cunosc și se iubesc de 9 ani de zile. Cei doi artiști nu sunt căsătoriți, deoarece Antonia a reușit de abia anul trecut să divorțeze de fostul soț, Vincenzo Castellano, bărbatul cu care are o fetiţă superbă, în vârstă de 10 ani.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011 și au divorțat cu acte în 2020. Solista s-a cuplat cu Alex Velea la sfârșitul anului 2012. Cei doi au împreună doi băieţi, Dominic (6 ani) şi Akim (4 ani). 

Mai multe