Arsenie, fost membru al trupei O-Zone, a devenit tătic! Modelul Agnes Matoko a născut primul lor copil!

29 iulie 2024 8:45   Vedete românești

Fericire mare în cuplul Arsenie Todiraș-Agnes Matoko. Fostul membru al trupei O-Zone a devenit, recent, tătic. Modelul Agnes Matoko, logodnica lui, a adus pe lume un băiețel de toată frumusețea.

Arsenie Todiraș (41 de ani), cunoscut mai nou și ca Arsenium în lumea muzicală, a devenit tătic pentru prima oară! Logodnica fostului membru al trupei O-Zone, modelul Agnes Matoko, a născut, recent, un băiețel perfect sănătos.

Arsenie, tătic de băiețel: „Cel mai frumos cadou de la iubirea mea“

Mândru tare de noul membru al familiei, Arsenie a postat pe contul său de socializare o imagine emoționantă cu bebelușul, care a venit pe lume chiar de ziua artistului. 

„Cel mai frumos cadou de ziua mea de la iubirea mea. La mulți ani mie și fiului meu”, a scris artistul în dreptul fotografiei în care își strânge bebelușul la piept, iar mămica zâmbește fericită lângă ei. 

Arsenie și Agnes au mai format un cuplu și în 2010, dar, pentru că artistul nu era pregătit atunci pentru o relație serioasă, la acea vreme au decis să se despartă. 
Ulterior, Arsenie a fost la un pas să se însoare cu Mianna, o tânără rusoaică, și chiar își anunțase căsătoria, în 2021. 

14 ani mai târziu însă, cei doi îndrăgostiți și-au dat seama că sentimentele pe care le au unul pentru celălalt sunt încă vii și au luat hotărârea să-și întemeieze o familie.

Agnes Matoko provine dintr-o familie birasială, cu tată congolez și mamă româncă, fiind unul dintre cele mai renumite modele din țară. Tânăra, originară din Bacău, mai are 4 frați. Agnes a filmat pentru videoclipurile unor artiști cunoscuți, precum: Pepe, Keo, dar și pentru iubitul ei, Arsenie Todiraș.

Arsenie Todiraș a devenit celebru în perioada în care a făcut parte din trupa O-Zone. Cei trei cântăreți, Arsenie, Radu Sîrbu și Dan Bălan, au ajuns în topurile muzicale din întreaga lume cu hit-ul  lor  „Dragostea din Tei”.

După ce trupa s-a destrămat, Arsenium a urmat o carieră solo, fiind implicat în mai multe proiecte muzicale.

Mai multe