Arsenie Todiraș, ex O-Zone, va deveni tătic! Iubita lui, fotomodelul Agnes Matoko, e însărcinată!

Ultima actualizare:

Arsenie Todiraș (alias Arsenium), fostul membru al trupei O-Zone, e în culmea fericirii. Solistul a făcut marele anunț: iubita sa, frumoasa Agnes Matoko, este însărcinată! 

Arsenie Todiraș și iubita lui Agnes Matoko vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi îndrăgostiți au dat marea veste pe rețelele de socializare, unde au postat o fotografie cât se poate de emoționantă de familie. 

În imagine fostul fotomodel își arată mândră burtica de gravidă, dar și ecografia cu bebelușul lor.

 „Felicitări, mă bucur pentru voi!”

 „Felicitări! Ce combinație frumoasă!

 „Imaginați-vă nuanța pielii ei și ochii lui. O să fie o combinație bună de gene”, au fost câteva din comentariile fanilor, care s-au grăbit să-i felicite pe cei doi. 

Arsenie și Agnes și-au mai dat o șansă!

Arsenie și Agnes au mai format un cuplu și în 2010, dar pentru că artistul nu era pregătit atunci pentru o relație serioasă, la acea vreme au decis să se despartă. După despărțirea lor de acum 10 ani, Arsenie a fost la un pas să se însoare cu Mianna, o tânără rusoaică, și chiar își anunțase căsătoria, în 2021. 

14 ani mai târziu însă, cei doi îndrăgostiți și-au dat seama că sentimentele pe care le au unul pentru celălalt sunt încă vii și au luat hotărârea să-și întemeieze o familie.

Fostul solist de la trupa O-Zone spune că acum este pe deplin pregătit să devină tătic. 

Agnes Matoko provine dintr-o familie birasială, cu tată congolez și mamă româncă, fiind unul dintre cele mai renumite modele din țară. Tânăra, originară din Bacău, mai are 4 frați. Agnes a filmat pentru videoclipurile unor artiști cunoscuți, precum: Pepe, Keo, dar și pentru iubitul ei, Arsenie Todiraș.

 „Dragostea din tei", hit-ul trupei O-Zone, preluat de David Guetta

image

Arsenie Todiraș a revenit celebru în perioada în care a făcut parte din trupa O-Zone. Cei trei cântăreți, Arsenie, Radu Sîrbu și Dan Bălan, au ajuns ulterior în topurile muzicale din întreaga lume cu hit-ul  lor  „Dragostea din Tei”.

După ce trupa s-a destrămat, Arsenium a urmat o carieră solo, fiind implicat în mai multe proiecte muzicale.

Recent, celebrul dj David Guetta și trupa One Republic, au lansat o piesă nouă, care folosește linia melodică a melodiei de la O-Zone, „Dragostea din tei”.

În trecut, Rihanna a făcut și ea același lucru cu piesa „Dragostea din tei”, lansând melodia „Live your life”, o colaborare cu rapperul T.I. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net