Încearcă Arsenie, ex O-Zone, să refacă trupa? «Acum am fi avut miliarde»

Invitat în cadrul unui podcast susținut pe platforma YouTube, fostul membru al îndrăgitei formații O-Zone, Arsenie Todiraș, a primit mai multe întrebări cheie, care au deschis din nou discuțiile cu privire la posibila reunire a trupei.

„Ai renunțat la ideea de a reuni O-Zone?”, a fost întrebarea primită din partea moderatorului Adrian Artene, iar răspunsul a întârziat puțin să apară. Având în vedere succesul de care s-a bucurat formația într-o perioadă în care mijloacele publicitare nu erau atât de avansate, Arsenie, fostul membru al trupei, a propus un excercițiu de imaginație! 

Citește și: Scandal în trupa O-Zone! Arsenie Todiraș îl atacă pe Dan Bălan: «Răutăcios, un pic zgârcit și mofturos»

Visează Arsenie, ex O-Zone, să refacă trupa?

Artistul a explicat că dacă O-Zone ar fi luat naștere acum, în era internetului, ar fi avut parte negreșit de mult mai multă popularitate și de asemenea și partea financiară ar fi arătat mult mai bine. Cu toate acestea, Arsenie a răspuns pozitiv întrebării, însă nu a exclus posibilitatea ca acest lucru să se întâmple în viitor. 

Da (da, a renunțat n.r), dar mai e această posibilitate. Nu să o reunești pentru totdeauna, dar pentru o chestie episodică, pentru anumite concerte.”, a spus el. Întrebat de ce ar fi nevoie pentru a se reuni trupa, Arsenie a răspuns: „De o discuție între noi, o nouă chimie sau o propunere foarte interesantă, financiar.”

Dacă aveam instrumentele astea de acum, pe YouTube aveam acum câteva miliarde de vizualizări. Pe Spotify câteva miliarde de stream-uri..Puteți să convertiți în bani. Pe TikTok era jale, tot ar fi fost numai piesa noastră.”,  a mai spus Arsenie.

Citește și: Arsenie Todiraș: "Nu mai vorbesc cu Dan Bălan". Dezvăluiri dure despre trupa O-Zone

Câți bani a făcut proiectul O-Zone

Proiectul a făcut zeci de milioane. Cu toate casele de discuri, cu tot ce s-a vândut..Poate 50 de milioane, nu se știe cât, dar cam așa. Piesa a avut foarte multe cover-uri, remixuri, a fost în filme..

Drepturile de autor au generat o sumă mare de bani. Când deja ajunsese hit „Dragostea din tei” nu mai aveam zile libere, în fiecare zi eram undeva. În avion în Japonia sau în autobuz spre Arad. Aveam timp și de fete, de multe fete. Nu aveam iubită în fiecare oraș, că ar fi foarte multe.”, a dezvăluit Arsenie. 

O-Zone face și acum bani! Artiștii câștigă mai bine acum, decât în trecut

Arsenie a dezvăluit că în prezent câștigă mai mulți bani decât în perioada de glorie a trupei, după ce proiectul O-Zone devine în fiecare an tot mai popular, și printre tineri. 

Foarte interesant, acum de când au apărut digitalele (platformele de streaming n.r), O-Zone e în creștere. În fiecare lună, e în creștere ca vizualizări pe YouTube. În fiecare an e în creștere pe Spotify.

Adică, acum vin mai mulți bani decât veneau atunci. Generația nouă a preluat piesa pe TikTok și în multe alte chestii. Piesa se tot ridică.(..) Înseamnă că e bună pentru orice timpuri. Oricine o aude o dată, îi place și iar e hit.”, a mai spus el, recunoscând că acum câștigă chiar mult mai bine decât în trecut. 

Practic, datorită sferei digitale, formația are acum un public care nici măcar nu se născuse pe vremea în care ea se înființa. Piesa „Dragostea din tei” a ținut locul 1 în topurile din peste 30 de țări și s-au vândut în total peste 8 milioane de cd-uri!

Mai sunt certați Arsenie și Dan Bălan? Când au vorbit ultima oară

Cu toate acestea, Arsenie a dezvăluit că nu regretă neapărat că proiectul nu a mai continuat, fiind mulțumit de modul în care arată viața lui. Formația s-a mai reunit în trecut pentru câteva evenimente, cel mai recent fiind în 2020. Proiectul a luat sfârșit în urma neînțelegerilor dintre membrii trupei, în special Arsenie și Dan Bălan.

Mie îmi place cum mi s-a aranjat viața. Nu știu cum era dacă rămâneam împreună. Pentru mine e ok. Dar aș fi făcut ceva ca să nu ne certăm. Aș mai fi făcut un an, doi concerte. El era fondatorul trupei (Dan Bălan n.r), era muzica lui, chiar dacă mai compuneam și noi. În schimb el n-a știut să ne abordeze pe noi. Poate putea să fie mai diplomat și noi să mai lăsăm de la noi.”, a mai spus el.

Întrebat dacă e certat în continuare cu Dan Bălan, Arsenie a răspuns: „Nu, nu cred. Ultima oară am vorbit la ultimul concert, în urmă cu doi ani.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net