Aurelian Temișan, plin de nervi după ce a așteptat 2 ore o ambulanță: „E strigător și revoltător”

11 august 2024 12:41   Vedete românești

Aurelian Temișan, revoltat de-a dreptul pe sistemul de urgență 112. Artistul a avut parte de o experiență de-a dreptul neplăcută, după ce a cerut ajutorul medicilor pentru o problemă de sănătate. A povestit întâmplarea printr-o postare pe Facebook. 

Cunoscutul solist și-a îngrijorat fanii în urma unei postări din social media prin care a povestit dezamăgirea de care a avut parte în urma unui apel la 112. Cât de mult a fost nevoit să aștepte după ambulanță. 

Aurelian Temișan: „Am nevoie de o ambulnață!”

Vedeta de televiziune a solicitat o ambulanță, însă a avut parte de o reacție a serviciului unic de urgență de-a dreptul revoltătoare. După două ore de așteptare, Aurelian Temișan a revenit cu un apel la 112, întrebând cât mai durează până ajunge ajutorul solicitat. A avut parte de un răspuns negativ, atunci când i s-a transmis că ambulanța nici măcar nu plecase. 

„-112, ce urgență aveți?

- Am nevoie de o ambulanță, cât de repede posibil la adresa..., pentru..., simptomele sunt...

După toate întrebările puse la care am răspuns, mi se spune "s-a notat, vă va suna când ajunge". Mulțumesc politicos și aștept. Și aștept... și aștept...

După două ore sun din nou și mi se spune "ambulanța încă nu a plecat". Mă blochez. Efectiv nu știu dacă și cum să reacționez.

E strigător și revoltător.

Unde e de fapt și de ce se numește SISTEMUL DE URGENȚĂ???”, a transmis Aurelian Temișan pe Facebook.

Fanii au empatizat cu situația lui Aurelian Temișan

Internauții au văzut postarea lui Aurelian Temișan și s-au arătat de-a dreptul revoltați pe situația. De asemenea, câțiva și-au exprimat părera și au împărtășit din experiențele lor. 

„În ziua de astăzi mergem la spital ca să murim, și nu ca să ne însănătoșim. Și asta am spus-o demult! Acum, cu apariția acestui caz de la Spitalul Pantelimon, doar mi s-a confirmat ceea ce credeam. Multă sănătate!”;

„În România nu există sistem de sănătate, din păcate pentru noi, în ciuda faptului că plătim o căruță de bani, lunar ! Urgență este doar pentru noi, nu și pentru cei care ar trebui să acționeze în consecință!”;

„Ferească Dumnezeu, nu se poate așa ceva! Când o să se termine, sau oare o să se termine vreodată bătaia asta de joc pe care o suportăm de atâția ani de zile?”;

„Soțul meu a murit în brațele mele, 40 minute a durat până a venit salvarea” - au fost doar o parte din comentariile primite de Aurelian Temișan la postarea cu pricina.

Mai multe