Bătălia torturilor gigant de la nunțile vedetelor! Cine a bătut recordul la … etaje?

16 iulie 2024 8:17   Vedete românești

Vedetele s-au bătut și în…torturi, anul acesta, la nunți! Prăjiturile enorme, cât să hrănească și o mie de invitați, au avut de la 6-7 etaje în sus. Elena și Ianis Hagi au bătut recordul! 

Adriana Simionescu, tort de 3 metri 

Fiica cea mică a lui Adrian Minune s-a căsătorit cu Nicu în week-end. Adriana Simionescu a avut parte de o nuntă fastuoasă cu 1000 de invitați, așa că tortul trebuia să fie unul gigantic. 

 „Tortul are aproape 3 metri cu masă cu tot. A fost mult de muncă”, a spus Nicoleta Stan, care s-a ocupat de imensa prăjitură, ornat cu trandafirași roz și cu multe valuri de frișcă și mascarpone. 

Tortul mirilor Elena-Ianis Hagi a avut 8 etaje! Cinci oameni s-au chinuit să aprindă artificiile

La nunta Prințului Ianis Hagi, momentul  tortului a fost așteptat de toată lumea și a fost unul spectaculos.

Tortul a avut opt etaje, cu o înălțime de 1,8 metri și a fost decorat elegant, cu flori din marțipan, având culoarea crem. Aroma a fost una fresh, de fructe de pădure. Au avut și artificii. Nu mai puțin de cinci oameni s-au chinuit să le aprindă. 

La Cristina Vasiu, tortul gigantic a fost suspendat la înălțime 

La nunta Cristinei Vasiu cu Cătălin Stoica tortul gigantic, de șase etaje, a fost surpriza serii. Acesta a fost ridicat pe o sârmă și suspendat în aer, lăsându-i pe toți invitații cu gura căscată. 

 „Venirea tortului suspendat de pe clădire a fost un moment spectaculos. A fost înconjurat de un show de artificii, de oameni mascați, iar toată lumea a ieșit afară cu aplauze și multă emoție”, a spus solista, pentru Click!

Anda și Joseph Adam nu s-au lăsat nici ei mai prejos!

Anda Adam și Joseph au avut și ei un tort uriaș, de patru etaje, care a fost decorat cu bujori albi, flori ce s-au regăsit și în aranjamentele de pe mese, sau de la intrarea în club. 
Tortul a fost adus pe scenă, într-un show de artificii. Mirii s-au sărutat cu foc înainte să taie din delicioasa prăjitură, care a ajuns pentru cei peste 500 de invitați. 

Mai multe