Anda Adam, cea mai tare nuntă din ultimii 10 ani! A costat aproximativ 200.000 de euro! Ce i-a dat bătăi de cap artistei! „A fost un concept de nuntă cu...”

#Exclusiv Click!

A trecut aproape o săptămână de la nunta Andei Adam cu omul de afaceri Joseph Adam. Petrecerea a avut loc sâmbăta trecută într-un club din București și a fost absolut spectaculoasă! Cu acrobații care mai de care, artiști pe bandă rulantă, decoruri și ținute spectaculoase!

Unii dintre invitați și nașii care au venit special din Las Vegas pentru această nuntă s-au declarat încântați și au exclamat faptul că au fost la cea mai tare nuntă din ultimii 10 ani.

A curs cu mesaje de felicitări

Mesajele au curs după petrecere pe paginile de social media ale artistei și sunau cam așa: „Nuntă desprinsă dintr-un basm iar protagonista o super crăiasă alături  prințul ei!" sau "Magic a fost totul", „La nicio vedetă de-a noastră, româncă, nu am văzut așa nuntă fastuoasă, cele mai frumoase ornamente, locația, culorile, tortul, în special rochia ta, invitații..." sau mesajul care a distrat-o cel mai mult pe fericita mireasă a fost: „Aquaman și Regina apelor". 

Nunta i-a „uscat” la buzunar pe Anda Adam și soțul său

Toată organizarea de forțe de la nunta Andei Adam cu petrecere, flori și locație, care a fost cel mai greu de găsit pentru a "împacă" toate "cerințele" mirilor, au ajuns la suma de aproximativ 200.000 de euro. Anda Adam este extrem e încântată de toate reacțiile invitaților și de petrecerea de nuntă pe care a avut-o!

În privința artiștilor, Oana Radu a deschis programul de nuntă și Florin Salam a încântat invitații spre dimineață, încheind astfel programul artistic.

„Toată lumea a fost foarte încântată”

„Invitații, de când au început să plece de la petrecere, la 5.30 dimineața, ne-au spus toți că este cea mai tare nuntă la care au participat vreodată, pe lângă urările de "Casă de piatră". Toată lumea a fost foarte încântată de conceptul de nuntă, le-a plăcut foarte mult și inclusiv a doua zi și a treia zi după nuntă încă am primit mesaje de la invitați care ne-au scris că s-au trezit și nu le vine să creadă cât de tare a fost petrecerea, că a fost cea mai tare nuntă la care au participat.

Ne umple sufletul de bucurie, pentru că asta ne-am dorit! Să avem o petrecere care să ne bucure pe noi, să fie în energia și în direcția pe care noi am agreat-o, dar să fie și altceva, mai deosebit, un concept de nuntă, să zic, cu elemente împrumutate din celebrele și fastuoasele nunți libaneze, unde știm că se merge pe  multă grație, opulență și locațiile sunt foarte spectaculoase, de obicei. Pentru că au înălțime foarte mare și se folosesc foarte multe flori și foarte multe elemente de decor pentru a da grandoarea evenimentului”, ne-a spus artista.

„Am luat tot ceea ce ni s-a părut mai frumos”

De acolo ne-am inspirat, dar cu lucrurile care țin de noi, de faptul că suntem români, cu artiști români, cu muzică de club, de-a noastră, program de divertisment, acrobații, dansuri, foarte diversificat. Am mers foarte mult pe o combinație între nuntă libaneză și celebrul club Lio, în Ibiza, unde exact asta se întâmplă, lumea stă la masă, muzică e de club, și ai parte de un program artistic wow, foarte deosebit, iar ceea ce se întâmplă pe scenă este foarte spectaculos. 

Am luat tot ceea ce ni s-a părut mai frumos din aceste locuri și am adus la nunta noastră, cu "touch-ul" de România. Vreau să le mulțumesc și artiștilor care au fost alături de noi, Oana Radu, Mr.Juve, Țancă, era și Marimar, deși noi ii considerăm nașii noștri în continuare, Florin Salam, Cocoș, toți cei care au participat la nunta noastră. M-ar fi plăcut să mai avem și alți artiști, dar, din păcate, nu a fost disponibilitate, pentru că erau deja cu evenimente puse!", spune Anda Adam, pentru Click!

Cert este că locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam.

„Am avut noroc că am lucrat cu o echipă de profesioniști.Cred că totuși au excelat florile, locația, apoi logistică, decorațiunile, și atunci costurile au fost pe măsură. Cea mai grea de găsit a fost locația, pentru că ne-am dorit să mergem pe conceptul nuntă libaneză, iar aici ai nevoie de o locație foarte înaltă, cu candelabru mare, să poți să prinzi de tavane toate elementele de acrobații, cu motorașe, multe candelabre.

Cel mai greu a fost de găsit această locație și mă bucur că mi-a trecut prin cap. Mă bucur mult că am reușit să facem nuntă în această locație total atipică!", ne-a mai spus Anda Adam, care ne-a povestit și cât a costat ținuta nașei sale, Oana, care a purtat o rochie realizată de firma care face vestimentația pentru Premiile Grammy, și s-a ridicat la prețul de 3500 de dolari. Nașa a purtat și ea două ținute spectaculoase la nunta finei Anda Adam, iar ambele rochii au costat 6000 de dolari.

image
image
image
image
image
image
BeFunky collage (2) jpg
BeFunky collage (1) jpg
margot robbie profimedia jpg
cub roxana ciuhulescu png
beyonce figura ceara profimedia jpg
Banner Ileana Stana Ionescu
banner Medana Oprea
IMG 3392 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net