Ce sumă colosală a dat Simona Halep pe rochia purtată la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase

Ianis Hagi şi Elena Tănase s-au cununat religios duminică, 14 iulie, la Biserica Sfântul Visarion. Bineînțeles, de la nunta anului nu avea cum să lipsească Simona Halep, care a făcut senzație cu ținuta pe care a ales să o poarte. Cât costă, însă, rochia purtată de fostul lider WTA?

Cât costă rochia purtată de Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi / foto: colaj Click!
Cât costă rochia purtată de Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi / foto: colaj Click!

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, nu a putut lipsi de la marele eveniment de duminică, nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Însoţită de părinţii ei, tatăl acesteia, Stere, fiind un apropiat al lui Gică Hagi, fostul lider WTA a făcut senzație cu ținuta pe care a ales să o poarte, o rochie lungă de culoare neagră, cu decupaj provocator în zona abdomenului.

„Sunt convinsă că o să fie o petrecere ca la machedoni, până dimineață. Este o familie foarte specială pentru noi toți și mă bucur tare că pot fi prezentă la nuntă. Le doresc casă de piatră și multă fericire pentru că este cea mai importantă. Nu știu cât voi sta, dar o voi face cu mare plăcere. Toate melodiile sunt frumoase, atât cât pot și știu am să dansez pe muzica machedonească.

Cât costă rochia purtată de Simona Halep

În primul rând vreau să le urez lui Ianis și Elenei casă de piatră, să fie fericiți, să se înțeleagă, să se respecte și să se plimbe peste tot pentru că sunt foarte tineri, dar știu că Ianis mai are activitate. Îi doresc mult succes, încredere în el și să-i meargă totul bine”, a mărturisit Simona Halep, pentru antena.ro.

Simona Halep a publicat imagini de la eveniment pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, acolo unde apare alături de părinții ei, Stere și Tania Halep, dar și de tatăl mirelui, Gică Hagi. În ceea ce privește prețul ținutei alese de sportivă, ei bine, jucătoarea de tenis a scos din buzunar o sumă colosală. Mai exact, prețul pentru o asemenea rochie este de aproximativ 15.000 – 20.000 de euro, conform cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net