Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj

16 aprilie 2024 7:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un cunoscut milionar din lumea fotbalului românesc a decis să divorțeze de soția sa. După separarea de Anamaria Feher (32 de ani), Arpad Paszkany (52 de ani), fost patron CFR Cluj, a decis să-și refacă viața alături de o altă persoană, nimeni alta decât Antonela Petruț.

Anamaria Feher și Arpad Paszkany au format o căsnicie vreme de șapte ani de zile și au devenit părinții a doi copii. Separarea s-a produs la finalul anului 2023. Acesta și-a făcut o nouă relație, la scurt timp după separarea de mama celor doi dintre copiii săi.

Arpad Paszkany și-a refăcut viața amoroasă 

Miliardarul a decis să își refacă viața sentimentală alături de Antonela Petruț (28 de ani). Recent, femeia a postat o fotografie în social media alături de iubitul ei, transmițând totodată și un mesaj concludent: „Iubirea mea”, au fost cuvintele scrise de focoasa șatenă în dreptul imaginii cu iubitul ei. 

Milionarul clujean și Anne, femeia cu 20 de ani mai tânără decât el, s-au căsătorit în anul 2016. Povestea lor a ajuns la final în anul 2023, așa cum informează ziaruldecluj.ro. Separarea s-a produs într-o manieră extrem de amiabilă

De asemenea, fostul patron CFR Cluj nu se afla la primul mariaj: are doi copii cu Kinga, fosta sa soție, care locuiește în Budapesta. Cu Anne, cea de-a doua fostă soție, are tot doi copii. Conform zvonurilor expuse de sursa citată anterior, despărțirea s-ar fi produs din vina fostei dansatoare, care ar fi „călcat strâmb” cu un instructor de ski elvețian. 

Milionarul a fost patron la CFR Cluj până în anul 2014

Arpad Paszkany s-a aflat la conducerea clubului de fotbal CFR Cluj până în anul 2014. Astfel, perioada în care clubul de fotbal a fost patronat de Arpad căpătase o mare amploare, necesitând multe sacrificii financiare. Totuși, Arpad a decis să renunțe la conducerea CFR Cluj în anul 2014, când era deja în insolvență. 

Mai multe