Brigitte l-a făcut bărbat de casă pe Pastramă! Florin a făcut un gest rușinos la cumpărături

30 ianuarie 2022 16:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brigitte Năstase l-a pus cu botul pe labe pe soțul ei, Florin Pastramă. Fosta soție a lui Ilie Năstase are un ajutor de nădejde în persoana soțului ei, care o ajută acum atât la treburile casnice, cât și la cumpărături. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Florin la cumpărături.

Florin Pastramă (43 ani) este acum omul de bază al Brigittei. Acesta este văzut aproape zilnic, la cumpărături, și o ajută pe vedetă la treburi prin casă. El a fost surprins, zilele trecute, de către fotoreporterii Click!, în timp ce făcea cumpărături pentru casă, de la un hypermarket din Nordul Capitalei. Bărbatul a ieșit tacticos din magazin cu un coș și se oprește cu el în spatele mașinii sale, care se afla în parcare. Pastramă era îmbrăcat lejer cu blugi și o bluză de culoare închisă. El a așezat pe rând cumpărăturile, în portbagajul mașinii, apoi a pornit spre casă. Printre lucrurile pe care le-a achiziționat de la supermarket s-au numărat: cașcaval, brânză și măsline, dar și detergenți de vase.

Cu aproape un an de zile în urmă, Brigitte se văita că Florin nu o ajută la treburile casnice, și chiar a fost și motiv de scandal între ei, mai ales că bărbatul nici nu mai dădea pe acasă. La momentul respectiv, Brigitte a explicat de la ce a pornit scandalul dintre ei, dar și care a fost motivul mutării lui din casă. Se pare că totul a pornit de la câteva discuții pe tema unor renovări din casă, la care Florin nu a participat.

Decizia cea mai importantă pentru mine e mama mea care e în spital. Din păcate, mama mea este foarte bolnavă. Pentru mine mama mea e cea mai importantă, nu pot să stau cu muncitorii când mama e la spital. Am o singură mamă, tatăl meu a murit. Am doi ani de zile cu tine, eu vreodată ți-am întors cuvântul? Nu am tras cu tine la aceeași căruță? Brigitte, gândește-te că e un Dumnezeu sus! Nu ți-e rușine, măi Brigitte?”, spunea atunci, Florin Pastramă.

A lăsat căruciorul de cumpărături în parcare

Într-o altă zi, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Pastramă din nou la cumpărături, însă de data aceasta la un magazin de mobilă, din Nordul Capitalei. La final, bărbatul a făcut un gest care nu-l cinstește deloc. A abandonat căruciorul de cumpărături în parcare, după ce a plecat cu mașina, fără să îl ducă în locul special amenajat, de unde l-a luat. Florin Pastramă a demarat și s-a îndreptat spre locul de joacă pe care Brigitte îl deține, în Capitală.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la "Ferma vedetelor"

Brigitte este un adevărat personaj și, se poate spune că avut o viață de telenovelă. A devenit cunoscută ca manechin, mai ales după ce a câștigat ”Top Model România” și ”Top Model of the World”. Brigitte a mai avut trei căsnicii. Până să-l întâlnească pe Florin Pastramă, Brigitte a mai fost căsătorită cu Octavian Sfăt, Ovidiu Torj și Ilie Năstase. Bruneta a fost mereu în atenția presei, de multe ori din cauza scandalurilor în care a fost implicată.

Viața ei a fost un montagne russe și toată lumea credea că și-a găsit, în sfârșit, liniștea liniștea în brațele lui Florin Pastramă. Pe Florin l-a cunoscut la „Ferma 2019”, unde și-au unit destinele. Au intrat în competiția de la ProTV logodiți cu alte persoane și au ieșit împreună. A urmat o nuntă fastuoasă, iar Brigitte declara atunci că nu-și dorește nimic altceva decât să-l facă pe Florin tată.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Mai multe